tiistai 2. heinäkuuta 2013

Smokey eyesEn sitten millään löytänyt onnistunutta lähikuvaa silmämeikistä, joten tässä pari kauempaa otettua. Taas kerran tummaa smokey eyesia, mutta kun se tuntuu toimivan aina :)

Tällä kertaa esittelen kuitenkin aivan mahtavaa voidemaista luomiväriä, joka toimii erinomaisesti myös silmämeikin pohjustajana: Maybellinen Color Tattoo. Omistan kultaisen ja hopean version, molemmat ovat ihanan sävyisiä. Ne eivät toimi niin hyvin yksinään kuin luomivärin kanssa, sillä rasvoittuvilla luomillani ne pakenevat pian luomivakoon. Mutta luomivärin kanssa ne ovat aivan jotain huippua! Kun Color Tattoota levittää ohuelti luomelle, ja sen jälkeen luomiväriä päälle, pysyvyys on ainakin omalla kohdallani huippua. Kaikenlisäksi se antaa jo valmiiksi kimaltelevan pohjan silmämeikille, mikä on mielestäni ehdoton plussa kesämeikeille. Kuvissa oleva meikki on ollut kuvanottohetkellä jo yli kuusi tuntia, ja ainoana silmämeikin pohjustajana oli Color Tattoo. Aika huippua :)

Voidemainen luomiväri jättää hieman tahmean pinnan, joten sen päälle on hyvä sutia edes vähän luomiväriä. Esim. kultaisen Color Tattoon päälle voi lisätä vaikka kultaista luomiväriä, niin kulta näkyy luomilla paljon intensiivisempänä kuin ilman Color Tattoota. Itse levitin tämän silmämeikin alle hopeaa Color Tattoota, ja siihen päälle lisäsin Too Facedin The Return of Sexy -paletista kimaltelevaa hopeaa sekä tummanharmaata luomiväriä.

Onko teillä kokemusta Color Tattoosta?

- Dreamer

9 kommenttia:

 1. Mulle noi on vaan normaalit luomivärit, smokey-eye tehään yleensä kajaalilla tai pelkällä mustalla luomivärillä ja näyttää tasan tältä oikeasti.

  http://thebloomincouch.blogspot.fi/2012/06/smokey-eyes.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smokey eyen voi tehdä monella tapaa :)

   Hitsin vitsit, nyt on niin monet kehuneet näitä Color tattooita just pohjustajana että pitääkö se nyt mennä ostamaan joku! :D Vois olla kiva joku aika vaalea ja sitte joku tummempi juhlameikkiin sopiva.

   Kaunis meikki, ei oo liian jytky (?) arkeen mutta sopii juhlaanki ^^

   Poista
  2. Katrinzki: Kuten Satu sanoi, smokey eyet voi tehdä monella tapaa :) Oikeassa olet kyllä siinä, ettei tämä nyt välttämättä ole sitä parhainta smokey eyesia, sillä tämä on ns. liian siististi tehty (cut crease tyylillä ennemminkin). Itse miellän kuitenkin mustaharmaat silmämeikit usein smokey eyeksi, vaikkei se ihan niin olekaan ;D Se vähän riippuu siitä, kuinka smokey eyesit yleensäkin määritellään.

   Mun mielestä se ei kuitenkaan ole ihan niin, että smokey eyesit tehtäisiin pelkästään mustalla luomivärillä tai kajalilla. Linkkaamassasi postauksessakin sanotaan smokey eyesien olevan _vähintään kahdella luomivärillä_ tehty utuinen meikki, joka yltää siis ihan alaripsienkin alle, joko koko silmän pituudelta, tai puoliksi alaripsien alle. Tässäpä lainaus tuosta linkkaamastasi postauksesta:

   ''It has nothing to do with colour. Smokey eyes can be done even in light neutral tones or purples and blues and greens and browns...! It's like this picture shows. Two (or how many ever you'd like) colours are applied to the two halves of the eyelid, meeting in the middle, where it is blended into a gradient. With smokey eyes, you also have to bring some of the colour underneath the eye, to give it that smoked effect. This dark colour can be brought at the way to the tear duct, or it can be stopped halfway.''

   Se ei siis tosiaan ole pelkkä musta yksivärinen meikki, vaan siinä voi olla vaikkapa vihreät tai ruskeat, jopa vaaleatkin sävyt. Kunhan meikin tunnelma on utuinen ja värit on häivytetty hyvin sulautumaan toisiinsa. :)

   Satu: Voi kiitos :) Tämä tosiaankin sopii arkeen sekä juhlaan, tietenkin päivämeikkinä esim. hieman hillitymmät ripset, iltaan taas sitten tummempaa luomväriä enemmän ja dramaattisemmat ripset. Mutta tosiaan kokeile ihmeessä tuota Color Tattoota, suosittelen lämpimästi :)

   Poista
 2. Oi miten kaunis meikki :) heti tekee mieli meikata harmaalla!

  VastaaPoista
 3. Kaunis meikki!

  Mulla on monta Color- Tattoota, mutta lyömättömät suosikkini ovat edelleen MACin Paint Potit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Itse en ole Paint Poteja testaillut, mutta käsittääkseni ne ovat samankaltaisia kuin Color Tattoot? :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!