keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

NYX Ombre Lips vol. 2

Kuvailtiin J:n kanssa tällainen hyvin neutraali meikki, johon on yhdistetty pinkit huulet. Viime postauksessa esittelinkin jo nämä NYXin punat. Olen yleensä tehnyt näyttäviä meikkejä tai maalauksia, mutta tällä kertaa ystäväni pääsi lähtemään kotiin ilman meikkien pesemistä, haha! Meikki on kuvattu helmikuussa lumisateessa, joten siksi tausta on hyvin talvinen. :D


Luomiväreiksi valitsin vaaleanruskean sekä hyvin vaalean shimmerluomivärin W7 Lightly Toasted -paletista. Silmämeikin halusimme pitää hyvin neutraalina, joten rajaus tehtiin aivan ripsirajaan mahdollisimman ohuesti. Sisärajaukseen lisäsin aavistuksen mustaa ja valkoista kajalia.


Tekoripsien sijasta lisäsin ripsitupsuja luonnollisemman lookin saamiseksi. Kissin Haute Couture Trio -ripsitupsut ovat muuten älyttömän käteviä, kun niissä on kolme ripsitupsua yhdessä. Näin aikaa menee paljon vähemmän, kun yhden sijasta saa kiinnitettyä kolme kerralla!


Huuliin lisäsin kahta aivan ihanaa NYX :in mattaista huulipunaa, pinkkiä (Shocking Pink) sekä nudea (Spirit). Shocking Pink on yksinään todella pinkki, joten lisäsin nudea punaa huulten keskelle sävyjen pehmentämiseksi. Koska mattapunat ovat yksinään J :n huulilla aika kuivan näköisiä, päätimme lisätä vielä huulikiiltoa.


J :llä ei ole koskaan ennen ollut pinkkiä huulipunaa, ja hän käyttää huulipunia muutenkin todella harvoin. Meikki oli kuitenkin erittäin onnistunut, sillä me molemmat ihastuimme pinkkiin! Mielestäni se sopii todella hyvin sekä silmämeikkiin että hiuksiin. Kesällä ruskettuneena puna pääsee varmasti vielä enemmän oikeuksiinsa. :)


Kasvot:

Lancôme TIU24H, sävy: 01
Dr. Hauscka Compact Powder, sävy: Translucent
Sleek Face Form Contouring/Blush Palette, sävyt: Fair
Sleek Brow Kit, sävyt: Dark
Max Factor Pan Stik, sävy: 12 True Beige

Silmät:

UDEPP
NYX Jumbo Eye Pencil, sävy: 604 Milk
W7 in the Buff Lightly Toasted, sävy: Teddy Bear ja Happy
 Maybelline New York Big Eyes Liner
Rimmel Glam'Eyes Professional Liquid Liner
Lancôme Grandiôse
Kiss Haute Couture Trio ripsitupsut
DUO Dark-Tone -ripsiliima

Huulet:

 NYX Matte Lipstick, sävyt: Shocking Pink MLS02
ja Spirit MLS33
Rimmel Vinyl Max Lipgloss, sävy: 101 LegendKäytätkö mieluiten huulikiiltoa vai -punaa?

- Dreamer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti mielipiteesi!