torstai 16. huhtikuuta 2015

Iris Blossom


Hankin Clarinsin Iris Blossom -paletin viime vuoden lokakuussa, mutta korkkasin sen vasta tässä meikissä. Paletti on hyvin kaunis ja ylellinen, vuoden 2013 kevätkokoelmasta. Itselläni kylläkin tulee paletin sävyistä mieleen enemmän syksy kuin kevät. Mutta eipä tuolla väliä, erittäin ihanat ja käytännölliset sävyt ovat. :)

Pakko kyllä sanoa, että petyin palettiin tosi kovasti. Säästelin tätä palettia ja ihastelin sen kauneutta. Odotin siltä laadukkuutta, mutta paletista löytyikin vain hyvin kuivia luomivärejä. Jouduin kirjaimellisesti hinkkaamaan luomivärejä siveltimillä, ennen kuin sain tulosta aikaiseksi. Hyvin tiheäkarvaiseen siveltimeen tarttui parhaiten väriä. Silmämeikistä tuli lopulta ihan kiva, kun piristin muuten valjuksi jäänyttä meikkiä tuplarajauksilla sekä pienillä ''pisteillä''.

Laadukkaimmaksi sävyksi osoittautui ruskean sävy, joka oli vielä pehmeä ja sillä oli onneksi mutkatonta pelastaa ja häivyttää meikki. Huonolaatuisin oli ehdottomasti valkoinen, koska se sisälsi lähes pelkkää glitteriä, eikä pigmenttisyydestä ollut tietoakaan. Kuivin luomiväri oli taas musta, joka muistutti luomella lähinnä harmaata.

Huomasin tässä kuvia katsellessa, että paletin takana lukee Wet & Dry. Täytyykin ehdottomasti kokeilla kuinka luomivärit käyttäytyvät, jos lisään niitä kostealla siveltimellä. Toivotaan, että se pelastaa asian! Harmi, että kuivalla siveltimellä kokeilu oli ihan susi :( Tiedä sitten, oliko mun paletti jotenkin kerennyt kuivahtamaan tai muuten vaan maanantaikappale?Käytetyt tuotteet:

UDEPP
NYX Jumbo Eye Pencil, sävy: 604 Milk
Clarins Iris Blossom -paletin kaikki sävyt
Chanel Le Crayon Yeux, sävy: 68 Khaki Doré
Rimmel Glam'Eyes Professional Liquid Liner
Lancôme Hypnôse
Depend Cleopatra-irtoripset
Duo Dark-Tone -ripsiliima


Onko Iris Blossom teille tuttu?

- Dreamer

3 kommenttia:

 1. Mulla on myös tämä paletti ja sen laatu on kyllä normaalia Clarins-palettia kuivempi. Valkoinen sävy on turha, mutta kolme muuta toimii aplikaattorilla levitettäessä paremmin. Kikkana on myös se että koostumuksen vuoksi kannattaa mahdollisten puuterimaisten luomivärien käyttö (esim. kulmaluun häivytys) jättää siihen kun meikki on muuten valmis. Jos laittaa puuterimaista ja näitä värejä sekaisin voi tuloksena olla laikukas meikki.

  Tämä on tosi kaunis ja pidän juuri ruskeataupesta ja violetista, laadultaan se ei valitettavasti ole parasta Clarinsia. Wet & Dry ominaisuus on tosin minultakin kokeilematta.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis meikki, toi Iris Blossom -paletti on kyllä nätti.

  VastaaPoista
 3. päivitätkö vielä blogia? toivottavasti :)

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!