maanantai 5. marraskuuta 2012

252 luomiväriä


Tilailin pretty.fi :stä muutamia kivoja juttuja! Kynsitarrat sekä Sinan stamper, scraper ja pari kuvalaattaa on tarkoitettu kynsien koristeluun ja sen harjoitteluun. Oon nyt innostunut kynsijutuistakin, joten on mukavaa päästä harjoittelemaan sitäkin puolta. Poikaystävä sen sijaan sponssasi mulle tuon aivan ihanan 252 luomiväriä sisältävän Coastal Scentsin paletin, joka pääsee ehdottomasti mahdollisimman pian käyttöön. Pidän pari päivää väliä meikkailusta, sillä silmäni ovat ärtyneet jostain ja luomet ärsyttävän kuivat. Onneksi Bepanthen auttaa kaikkeen!

Nähdään parin päivän päästä tuon uuden paletin merkeissä ;)

Ps. Onko nykyinen ulkoasu liian yksinkertainen?

- Dreamer

2 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä nuo luomivärit! :)
  Itse tykkään käyttää kynsikoristelussa laattoja, sillä nuo on niin helppokäyttöisiä ja nopeita.

  Jos haluat joskus oikein hyviä luomivärejä testata niin koita Diorin tuotevalikoimaa. Itse olen tykännyt niistä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo nuo laatat ovat varmasti käteviä, itse en ole vielä testannut niitä. Pitää vain osata päättää kunnon peittävä lakka leimaamiseen, muuten luulisi olevan aika helppoakin :)

   Mulla onkin Diorin yksi paletti, johon sisältyy peiteväri, puuteri, poskipuna, ripsiväri, pari kajalia sekä 6 eriväristä luomiväriä. Tykkään todella setistä, etenkin luomiväreistä, mutta en raaski itse ostaa selektiivistä kosmetiikkaa sen ollessa niin kallista. Vaikka markettituotteita pääosin käytänkin (toki joskus on kiva ostaa jotain kallistakin), en ole huomannut suuria eroja markettituotteiden tai selektiivisen kosmetiikan välillä.

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!