torstai 22. marraskuuta 2012

Jouluinen arvonta!



Lupasin itselleni, että pidän pienen arvonnan 100 lukijan täyttyessä. Nyt teitä on Bloggerin/Google-käyttäjäraadin kautta jo huikeat 107, iso kiitos siitä! Ajattelinkin nyt pistää sen lupaamani arvonnan käyntiin, joten käväisin muutama päivä sitten hieman ostoksilla. Olen siis ostanut nämä tuotteet _itse_, kukaan ei ole sponsoroimassa tätä arvontaa. Hirveitä summia en tähän halunnut kuluttaa omista rahoistani, mutta mielestäni tämä on ihan kiva palkinto kuitenkin. Palkinnon arvo on noin 15 euroa + postikulut, jotka minä maksan. Palkinnon tuotteet ovat tietenkin käyttämättömät ja uudet. Teillä on nyt siis mahdollisuus voittaa 15 euron arvosta kivoja juttuja, joten osallistukaa ihmeessä! :)

Arvonnan teemana on joulu, johon kuuluu perinteisesti esimerkiksi punaisen ja kullan sävyt. Päätin ostaa palkinnon näiden värisävyjen mukaan, joten mukaan tarttui muutamia kivoja juttuja mm. Seppälästä ja Glitteristä. Esimerkiksi Wet n Wild on minulle tuttu merkki ja olen todennut sen hyväksi, joten halusin antaa teille jotain, mitä pidän hyvänä.

Arvonnan palkintona on:
- Wet n Wild kynsilakka, sävy: E2143 I Red A Good Book (swatchin voit katsoa tästä)
- Wet n Wild huulipuna, sävy: E514A Cherry Frost (tuttu blogistani, katso postaus tästä)
- Kultaiset kukan malliset korvakorut, jossa keskellä pieni timantti
- Kultainen glitter purkissa

Ohjeet arvontaan osallistumisesta:
- Jotta voit osallistua arvontaan, sinun täytyy olla JULKINEN lukijani Bloggerin/Google-käyttäjäraadin kautta. Liity siis lukijakseni ''Liity tähän sivustoon''-palkkia painamalla, ennen kuin osallistut arvontaan.
- Arvon voittajan Random.org List Randomizerilla.
-  Osallistut arvontaan, kun jätät yhden kommentin tähän postaukseen; kerro kommentissasi sähköpostisi lisäksi jotain blogistani; tarvitseeko mitään muuttaa, oletko tyytyväinen näin, parannusehdotuksia, hyviä tai huonoja puolia. Ihan mikä vaan käy, kunhan mainitset jotain blogistani!

Huom! Osallistut siis arvontaan, kun kerrot kommentissa sähköpostiosoitteesi sekä sanot jotain blogistani.

Jos jompikumpi näistä puuttuu, arpa hylätään.

Arvonta alkaa nyt ja kestää 7.12 kello 12:00 asti. Tämän jälkeen arvonta päättyy ja voittaja arvotaan, eli 7. joulukuuta kello 12:00 jälkeen lähetetyt kommentit mitätöidään.

Ps. Arvontaa saa vapaasti mainostaa. Se olisi oikeastaan erittäin suotavaa, jotta mahdollisimman moni osallistuisi :)

Onnea kaikille!

- Dreamer

34 kommenttia:

  1. Blogisi on tosi kiva juuri näin, en keksi mitään parannettavaa. Yleensäkin blogit on parhaimmillaan kirjoittajansa näköisiä eikä mukaile lukijoiden toiveita :) Se on siis mun mielipiteeni :P Ulkoasu tässä blogissa on tosi kiva, en oikein tykkää lukea sekavan näköisiä blogeja :D Mukana arvonnassa myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kuten postauksessani mainitsin, sinulla täytyy olla kommentissasi sähköpostiosoite mukana. Laita se nyt tähän vastaukseen uudelleen, niin voit olla arvonnassa mukana. Jos sähköpostia ei ilmesty, arpa valitettavasti hylätään.


      Olkoon tämä muistutuksena muillekin; MUISTAKAA KOMMENTIN LISÄKSI MYÖS SÄHKÖPOSTIOSOITE! :)

      Poista
  2. Tykkään sun blogista juuri näin! Teet ihania silmämeikkejä, jos vaan viitsit niin tee niitä lisää! Ja meikkikokoelmapostaus, ne on aina kivoja! :)
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  3. Mäkään en keksi mitään muutettavaa! Täältä saa kivoja ideoita omaan meikkiin, odotankin jo innolla niitä julkkismeikki-postauksia! :)
    Mellu-h@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Tykkään ihan sikana sun blogista! Meikkitutot on aina tarpeen ja on kiva oppia tekemään erilaisia meikkejä! Älä muuta blogissasi mitään, se on hyvä näin! :-)

    janika.jansson@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Tykkään sun blogin ulkoasusta ihan hirveesti! :) mun mielestä tämä tausta sopii niin hyvin just sun blogille :) ja tuo reunassa olevat suositut tekstit palkki on mun mielestä kiva juttu! :) Bongaan sieltä aina kivaa ja uutta, mitä en oo lukenut :) parannusehdotuksia en keksi :)

    saija.ritamaki@hotmail.fi

    VastaaPoista
  6. Minäkin pidän blogisi selkeästä ilmeestä ja laadukkaista kuvista. Jos jotakin pitäisi muuttaa, niin ehkä näkisin mielelläni enemmänkin tekemiäsi meikkejä ja vaikkapa ihan tutoriaalimuodossa :)

    s-postini on: kosmetiikkakaaos@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Sulla on kiva blogi ja teet todella kauniita meikkejä. :)
    niinahu@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Tykkään sun blogin ulkoasusta tosi paljon! Ja banneri on ihanan simppeli. Luen myös mielellään sun postaukia ja en nyt keksi mitään miinuksia :o

    essi.anttila@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kiva idea sulla tossa palkinnossa, kun olet valinnut jouluisia tuotteita :) Mulle on tosi tärkeää, että blogin pitäjällä on positiivinen suhtautuminen elämän asioihin ja että se näkyy myös kirjoituksissa. Se on yksi syy, miksi olen alkanut seurata sun blogia. Tietysti sekin vaikuttaa, että sä olet tosi taitava tekemään meikkejä, minkä vuoksi täällä on kiinnostavaa luettavaa :D Ja saa kivoja ideoita itselle. Oonko mä muuten missannut sen Isadoran Paradox-kokoelman meikkituton?

    katsykissa@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei hyvä kun muistutit, olin ihan unohtanut! Mulla on se ruskea paletti tuosta kokoelmasta, pitääkin tehdä joku päivä siitä tuto :)

      Poista
  10. Löysin blogisi juuri äsken ja en ole kerennyt vielä kunnolla selailemaan, mutta kivalta ja selkeältä vaikuttaa! :)

    ennimaria@hotmail.fi

    VastaaPoista
  11. Mukana! Aivan ihanat palkinnot ♥
    Pidän sun kirjoitustyylistä sekä teet ihania tutoraaleja. Ja toi valokynän käyttö postaus antoi kivoja vinkkejä. Ja ihailen aina sun tekemiä meikkejä.

    kirsi.salonen@uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  12. anni.levula@hotmail.fi

    Rakastan sun blogias, tääl on niin hienoja juttuja :) Itseasiassa mikään ei oikein ole ärsyttänyt, paitsi ettei täällä taida oikein olla susta paljoa kuvia :p

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana palkinto! Ehdottomasti osallistun ja toivon voittavani. ;) Sun blogin ulkoasu on ihanan tunnelmallinen, punaista ja tuo talvinen tausta on miellyttävä. Yleensä liputan isompien kuvien puolesta, mutta mielestäni sun blogi on just hyvä näin. Meikkivinkkejä ei kai ikinä voi olla liikaa ja sun blogista niistä on helppo ja kiva lukea! Ei ole ollenkaan sekavaa.

    therealmofmaria@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Löysin sun blogin vasta vähän aikaa sitten, mutta ihastuin sun meikkitutoihin. Mä ite oon aivan surkea meikkaaja, joten tutoista on ollut mulle apua.

    selkku.blogi@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Blogisi on oikein mukava ja värikäs. :) Kuvat ovat hyvälaatuisia ja hienoa, että teet tutoriaaleja. :) Ainoa kritiikki on siinä, että voisit yhtenäistää postauksien kuvien kokoa. Pienet huulikuvat erimerkiksi ovat kyllä hyviä sellaisenaan, ettei niiden tarvitse mitään tosi isoja olla. =)

    feonina@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Meikkaat supermuksasti ja oot ihanin, pusipus! <3 Tosi hyvät kuvat ja kirjotustyylis on ihanan selkee.

    mariatin-@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Blogissasi on ihanainen ulkoasu ja olet ihanainen nainen :3 ja sun kyntes on ihanat, just sopivan pituiset ja tui. Kirjotustyyli ja selkeä ja kuvat hyviä :3

    juliajuksu@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Oon lukenu sun blogia jo jonkun aikaa ja olen tykännyt paljon, itseasiassa taisinkin liittyä vain sen meikkitutorialin perusteella :D. Ja positiivista on se että, teet tosi simppeleitä meikkitutoja ja myöskin et käytä miljoonan euron dioreja. Aion kyllä jatkaa blogisi lukemista :)

    tikrumur@gmail.com

    VastaaPoista
  19. No moi!
    Löysin tämän blogin vasta tänään, ja rakastuin tähän heti! Ihania kuvia, paljon tietoa, ja on tullut hyödyksi! (: Myös on tullut todettua, että ihan mukavan oloinen nainen siellä kirjoittelee! :D Tästä tulee ehdottomasti yksi upeimmista blogeista, joita luen päivittäin/viikottain!

    iidajenni@luukku.com

    VastaaPoista
  20. En kyllä keksi mitään parannettavaa, teet ihania ja omaperäisiä meikkejä joista saa inspiraatiota! Ulkoasukin miellyttää silmää. Jatka vaan samaan malliin :)
    hulluuttajahumalaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Aloin lukea tätä blogia vähän aikaa sitten ni en oikeen keksi mitään paranneltavaa :D
    S-posti: ablu135@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Pidän tästä blogista, sulla on niin ihania ideoita kaikkiin meikkeihin <3 Sivun ulkoasu on siisti ja puhdas. Valokuvasi ovat loiissstavia <3 Mahtava blogi, tykkään!

    Kitsutypy@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Tosi kiva blogi! Mukavaa luettavaa ja ulkoasukin on ihana, en muuttais mitään :)

    heyeileen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  24. Sun blogis on hyvä tälläisenä! sun kaikki ideat meikkeihin liittyen on aivan ihania :) lyhyesti sanottuna, tykkään! :)

    evek95@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. En keksi mitää muutettavaa mutta täs nää kehumiset: Tyksin himona sun blogista, koska saan sieltä aina ihania meikkivinkkeja ja sul on himo ihanat silmät!! Ja kirjotat tota tekstii tosi siististi ja ymmärrettävästi! Ja sun blogin ulkoasukin on himo nätskä!! ♥♥♥

    balleriina-98@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Tykkään tästä just tälläsenä eikä mulla oikeen mitään muuttamisehdotuksia ole, etenkin noi meikkijutut on ihania!:)

    maria.h@netikka.fi

    VastaaPoista
  27. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.

    Hyvä blogi sinulla, mutta ehkä useammin saisi postauksia tulla.

    salakkala@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Tää on ihan tosi tyylikäs blogi, yksinkertaisella tavalla hyvä.

    minni42@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Sul on tosi kiva blogi! :)

    mrkstenroos@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Tykkään tosi paljon sun meikkauksista ja saan itekkin niistä inspistä! Kiitos tästä! :) Ja on muutenki kiva kuulla tuotteista mitä ei oo ite kokeillu, niin tietää sitten et mitä kantsii ostella! :)

    janette.kangasniemi@luukku.com

    VastaaPoista
  31. Blogisi on hyvä näin, en keksi mitään parannettavaa.
    mandariini7@hotmail.fi

    VastaaPoista
  32. Sul on tosi kivoi meikkaujuttui täällä blogissa! :)
    suklaakakkua@hotmail.com

    VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!