perjantai 16. marraskuuta 2012

Musta-punainen meikki




Tämmöistä tänään. Pitkään aikaan en ole tehnyt räväkkää meikkiä, joten teki mieli tehdä sellainen. Kulta, musta ja punainen ovat aika kiva yhdistelmä, huomiota herättävä combo. Tämän ehkä voisi laskea jouluaiheiseksi väkerrykseksi, itselläni tosin tulee mieleen myös Angry Birdsin punainen lintu värisävyjen takia. Mulla oli selkeä visio meikin toteuttamiseen, halusin tehostetusti luoda syvää ''luomivakoa'' mustalla luomivärillä sekä antaa pienen kimalluksen kultaisella shimmerluomivärillä (punainen ja musta olivat mattavärejä). Punaista en ole yleensä käyttänyt silmämeikissä, joten oli pitkästä aikaa kiva tuoda erilaista väriä silmille.

Olen aivan rakastunut Coastal Scentsin 252 luomivärin palettiin, jolla tein myös tämän silmämeikin. Luomivärit sisältävät todella hyvin pigmenttiä, esimerkiksi juuri tuo punainen oli aivan uskomattoman kaunis ja räikeä sävy ilman että sitä edes lisäsi paljoa. Postissa saapui myös uusi Coastal Scentsin 22 luomivärisiveltimen paketti, jonka avulla tein tämän. Silmämeikin teko onnistui kuin leikiten, siveltimet olivat aivan ihania!


Mitäs pidätte, onko liian räikeä meikki? :)

- Dreamer

18 kommenttia:

  1. Aivan mahtava meikki♥ Osaispa itsekin tehdä :)

    VastaaPoista
  2. aivan mielettömän ihanan sävyinen punainen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosi ihana, harvoin luomivärit on oikeasti noin huikean pigmenttisiä :)

      Poista
  3. Mulla oli suunnilleen samanlainen meikki (ei tosin yhtä siisti ja näyttävä) halloweenina, pirua kun leikin. Kosmetiikka-alan kaupassa tosin nauroivat mulle, kun etsin punaista luomiväriä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mites ne nyt sillee nauroivat :D Voin suositella tuon Coastal Scentsin lisäksi Grimaksen punaista luomiväriä! Se on tosi hyvä kanssa :)

      Poista
  4. Aaa toi on upea! :D Ihana, osaisimpa minäkin ;A; mun 168 värin paletista ei vaan oikeen jää sitä väriä nassuun, mikälie vikana D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) No höh, minkä merkkinen se on? Voisko olla että esimerkiksi siveltimeen ei jää väriä?

      Poista
  5. oi vitsi, vähänkö upee! oot tosi taitava (---: tykkään myös sun blogin ulkoasusta!

    VastaaPoista
  6. Voisin kokeilla tuota samaa, mutta punaisen vaihtaisin violetiksi.. Jos siis löydän sopivan violetin mikä sopii mun hiusten väriin :/

    VastaaPoista
  7. Tää on tosi kiva blogi ja liityin lukijaks! :) Ja toi silmämeikki on upee ! Osaisinpa iteki tehä noin hienosti pistää luomivärejä!

    http://www.katttri.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiiisot kiitokset! Kiva että liityit lukijaksi :)

      Poista
  8. Vau!! ♥ Tosi hienot :)

    kisstherain-p.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Tosi upea :) Ei ehkä ihan arkeen mutta baariin pikkumustan kanssa täydellinen!

    http://sir-sirpin.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!