tiistai 5. maaliskuuta 2013

Wet n wildin uudet tuotteet!

Wet n wild julkaisee uudet tuotteensa Suomessa huhtikuussa, joita saa siis Seppälöistä. :) Sain muutamia tuotteita kokeiltaviksi, ja osaa olen kerennyt käyttämään jo enemmän. Tässä postauksessa olevat tuotteet eivät siis ole ainoita uusia tuotteita, vaan vain osa niistä! Minua ei siis käsketty esitellä näitä, vaan halusin ihan itse näyttää nämä tuotteet teillekin. :)


Huulirasva:

Tässä uutuus huulirasvassa on pieni pinkki vivahde, joka on kiva lisä huulirasvassa. Juicy Lip Balm on jotenkin tosi ''liukasta'' ja kiiltävää, hieman kuin jokin huulikiilto. Ei siis tahmaa ollenkaan, vaan antaa kivan kiillon. Olen huomannut, että tämä kosteuttaa kivasti, sekä sisältää myös suojakertoimen 15. Tämä ei tuoksu eikä maistu vadelmalta (vaikka luvataankin marjan makua), mutta on hyvin vadelmaisen väristä putkilossa. :) Ehkä jokin pienen pieni makea tuoksu tässä on, mutta sekin aika keinotekoinen. Saa nähdä maistuvatko muun makuiset huulirasvat joltain. Näitä on saatavilla neljässä eri ''maussa'': kirsikka, vadelma, vesimeloni ja mansikka. Juicy Lip Balm on muuten suuuuuren suuri putkilo, joka kestää varmasti pitkään. Hintana on n. 4,95 €.

Wnw esittelee huulirasvan näin: ''Makeilta marjoilta ja hedelmiltä maistuvat huulivoiteet suojaavat auringon UVB-säteiltä ja kosteuttavat huulia tehokkaasti koko päivän. Täyteläiset voiteet sisältävät hoitavia ainesosia kuten avokadoöljyä ja E-vitamiinia.''



 Huulipuna:

Aivan _täydellisen_ sävyinen huulipuna, ja onkin ehdottomasti tätä nykyä lemppari huulipunani. Levittyy helposti, ja kestää pitkään huulilla. Mulla oli hieman ongelmia huulipunan poistossa - väri ei meinannut millään lähteä huulilta, joten ei ole ainakaan pysyvyydestä valittamista! Ostaisin tätä koska vain, suosittelen jokaiselle. :) Hinta on n. 6.95 €.

Wnw esittelee huulipunansa näin:
''Hoitavia vitamiineja, mineraaleja, ja anti-aging-ainesosia sisältävät punat tekevät huulista tasaiset ja suudeltavan pehmeät. Höyhenenkevyt koostumus, hohtavat sävyt ja runsas pigmentti takaavat kauniin, pitkään kestävän lopputuloksen.''


Ripsiväri:

Ripsiväri, jossa ei ole tarpeeksi volyymia omille ripsilleni. Suosittelen tätä niille, jotka omaavat pitkät ripset jo entuudestaan, ja haluavat luonnollisen lookin. Ripsivärin harjasosa on kuitenkin kaareva ja tuuhea, jolla saa luonnollisen näköiset ripset ilman paakkuja. :) Mascaraa on saatavilla mustana, ja hintaa on n. 8,95 €. Wet n wild esittelee tätä maksimaalista volyymia antavana ripsivärinä, mutta omiin ripsiini en tätä huomannut:

''Turn up Volume Mascara tuplaa ripsien pituuden ja antaa niille maksimaalista volyymi luoden silmiin dramaattisen katseen. Erityisen harjaspään avulla väri levittyy tasaisesti ilman paakkuja samalla, kun maskaran sisältämät ainesosat hoitavat ja vahvistavat ripsiä''


Huulikiilto:

Ainoa oikea pettymyksen aiheeni tuotteista oli tämä, joka vieläkin ihmetyttää mua. Esitteessä tuotteesta luvataan näin: ''Silkkisen pehmeä huulikiilto, jonka intensiivinen väri kestää jopa kahdeksan tuntia! Kevyt koostumus kosteuttaa, hoitaa ja ravitsee huulia. Kiilto levittyy pehmeästi, eikä jätä huulille tahmaista tunnetta.''

Yritin monena päivänä laittaa tätä, mutta en vain onnistunut. Joka kerta kun levitin tätä huulille ja laitoin huulet yhteen, jotta väri leviäisi paremmin, se vain katosi. Huulien reunoille jäi hieman kiiltoa ja väriä, mutta huulten keskiosassa ei ollut enää merkkiäkään huulikiillosta. Koostumus oli hyvin erikoista, eikä se kyllä jättänyt tahmaista tunnetta huulille, mutta ei myöskään kiiltoa. En kyllä ostaisi tätä, oli aivan ihmeellistä. Tätä on saatavina 13 eri sävyssä, ja hintana on noin 5,45 €. Toivon, että minun kappaleeni on vain joku huonolaatuinen. sillä wet n wildillä on yleensä ollut suurin osa tuotteista tosi hyviä.


Kynsilakat:

Valitettavasti näistä ei ole kuvia kynsillä, mutta ne näyttävä pullossa samalta kuin kynsillä. :) Lakkapullot ovat ihanan luksuksen näköisiä, ja lakat ovat todella miellyttävän värisiä. Lakkoja on saatavana 21 eri sävyssä, ja hinta on noin 6,95 €. Odotan sormet syyhyten, että pääsen ostamaan lisää sävyjä. :) Ainoa miinus oli hieman liian leveä suti, mutta sekin on jokaisen oma mielipide.

Esittely: ''Tyrmäävän upeat, dramaattiset sävyt edustavat innoittajansa kokeilunhaluista tyyliä sähäkästä rock'n'rollista särmikkääseen glamouriin. Glitteriä, kimalteita ja tekstuureja sisältäviä trendivärejä voi yhdistellä loputtomasti erilaisten tyylien aikaansaamiseksi.''


 Tässä eivät olleet ainoat uudet tuotteet, vaan muitakin tuotteita on tulossa:
  • Shimmerinen aurinkopuuteri
  • Geelimäinen eyeliner
  • Silmämeikin pohjustusvoide
  • Erilaisia ripsivärejä
  • Kevyet meikkivoiteet
  • Puuterit
  • Luomiväripaletit


Odotatteko jo innolla uutuuksia? :)

- Dreamer

24 kommenttia:

  1. ÄÄÄ, ihana huulipuna! Just tollanen täydellinen kevyen (nude)silmämeikin kaveri ja miksein illanvietossa vähän rajummankin. ^^

    VastaaPoista
  2. kauniita etenki noi lakat himoittaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vielä kun pääsee sitten huhtikuussa näkemään mitä kaikkia ihania sävyjä sinne ilmestyy :3

      Poista
  3. Ooo noi lakat!! Ja listassa on paljon muutakin mikä kiinnostaa! Onko tietoa että milloin huhtikuun aikana noi tulee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wetnwildin kevään uutuudet, joihin kuuluu kuvissa näkyvä megalast huulikiilto ja juicy lip balm (huulirasva), tulevat myyntiin 2.4. :) Siihen kuuluu myös uudet mascarat (paitsi tuo kuvassa oleva Fergie), puuterit ja meikkivoiteet.

      The Fergie CenterStage Collection julkaistaan 29.4, johon kuuluu silmämeikin pohjustusvoide, huulipunat, luomiväripaletit, shimmeriset aurinkopuuterit, geelilinerit ja kynsilakat. :) Postauksen kuvissa näkyy mm. tuo mascara, huulipuna ja kynsilakat. :)

      Toivottavasti tästä oli apua! Ja niin, unohdin postauksessa mainita että nämä tulevat myyntiin Seppälän lisäksi myös nettikaupoissa - Pretty.fi :ssä ja Nelly.com :ssa. :)

      Poista
  4. Jänään otsikko ja ihania tuotekuvia :) Ihanan tumma tuo huulipuna!

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana banneri! :)

    http://jonnaemiliaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. oih, ihanan näköinen toi huulirasva! taidan kyllä ostaa kun tulee kauppoihin :)

    VastaaPoista
  7. O-ou, jään aina koukkuun tällasiin blogeihin mis on meikkausta.. ;) Tykkäsin varsinkin noista kynsilakoista! Mistä ne on ostettu?
    Jään kyl seuraileen!:)

    http://gowheretheroadtakesyou.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tervetuloa lukijaksi! Sain nämä tuotteet testaukseen, en siis ostanut mistään :)

      Poista
  8. Ihanan erilainen ulkoasu sulla, tykkään tosi paljon! Ja nätit silmät myös sulla :)

    http://littlebitsmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Ihania meikkejä ja mukavan olone blogi (:

    VastaaPoista
  10. Tuo ripsari!! Mistä sitä saa? Mulla on luonnostaan tosi pitkät ripset niin tuo vaikuttaa mulle ihan täydelliseltä! :)

    VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!