lauantai 12. tammikuuta 2013

Ystävälle meikkiä (ja kasvomaalaus), part 2


Toisesta meikistä ei ollut minkäänlaista suunnitelmaa, joten aloin vain tekemään sitä ilman mitään erityisiä valmisteluja. Väreiksi päätimme yhdessä turkoosin, jonka jälkeen tein ensiksi silmämeikin. Turkoosi ja tumma luomiväri on hyvä yhdistelmä, joka toimii aina! Part 1 jälkeen halusin jotain räväkkää, joten kasvomaalaus oli kiva lisä jo muutenkin räikeään meikkiin. Silmän rajauksesta oli helppo lähteä maalaamaan erilaisia kiekuroita, jotka ylettyivät ylitse kulmakarvojen. Hiusrajan lähellä epäonnistuin hieman, sillä yhteen viivaan en saanut tehtyä ollenkaan kiekuraa, sillä se olisi levinnyt liikaa hiusten takia. Jätin sen ilman sitä, mutta meikki onnistui silti ihan kivasti. Mustien ja turkoosien kiekuroiden lisäksi halusin laittaa vielä ''timantteja'', jotka antoivat kivan säväyksen lopputulokseen. Mitäs te tykkäätte?


Yksi suloinen nalle oli sitä mieltä, ettei häntä sovi jättää huomiotta saatika kuvaamatta. :3

- Dreamer

8 kommenttia:

 1. Kaunis, tämäkin :) Jos meinaat vielä jatkaa tätä ystäväsi meikkaamista, niin olisi kiva nähdä hänellä vaikka joku pin-up tyylinen meikki, jossa olisi korostettu enemmän huulia (rajauksia ja räpsyjä unohtamatta). ^^ Tai muutenvain joku huulipainotteinen meikki, ne on aina ihan mielenkiintosia ja virkistäviä silmämeikkihommien ohella. Tai sitten voisit kokeilla jotakin, missä muokataan kasvonpiirteitä meikin voimin, ne semmoset jutut on aina tosi mielenkiintosia, ainakin mun mielestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja hei, tosi kiva idea! En olekaan tänne blogin puolelle esitelly paljoa huulijuttuja, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen idea. Pistetään ehdotukset mieleen :3

   Poista
 2. Ystäväsi on niin kaunis, molemmat meikit sopivat todella hyvin!

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!