torstai 4. heinäkuuta 2013

Sinistä ja hopeaa - Vahva iltameikki


Tämän päivän uusi kokeilu tehtiin Lancomen Ombre Absolue Duo B03 -paletilla, jossa on kaksi aivan upean sävyistä luomiväriä. Nämä luomivärit löytyivät 50% alennuksella, joten hintakaan ei hirvittänyt. Ostin muuten ensimmäistä kertaa Lancomea itse, muuten olen saanut sitä lahjaksi. Oli kyllä ihan nappiostos eikä todellakaan kaduta!

Rakastuin tuohon hopeansiniseen (?) luomiväriin ihan täysillä, voiko parempaa enää olla! En ole pitkään aikaan törmännyt yhtä laadukkaaseen luomiväriin. Se on niin samettista ja pehmeää, levittyy erittäin hyvin luomelle ja on todella pigmenttistä. Sininen on hieman kuivempi ja köyhempi pigmentiltään, mutta kelpo luomiväri sekin.

Silmämeikistä tein tällä kertaa tumman ja vahvan, se sopisi hyvin iltameikiksi. En ole pitkään aikaan käyttänyt tummansinistä luomiväriä, mutta tämän paletin ansiosta siihen tulee muutos. Häivytin hopean ja sinisen rajat keskenään, mutta luomivärin loppumiskohdan jätin suhteellisen tarkaksi. Se tuo lisää dramaattisuutta ja sopii näin intensiiviseen meikkiin. Myös tuplarajaukset olivat aika kivan näköiset, joten lisäsin ne yksityiskohdaksi. Lopuksi tietenkin tekoripset, jotka antavat viimeisen silauksen!

Itse tykkäsin silmämeikistä todella paljon, ja aion tehdä tämän ehdottomasti toistekin. Kuvasin tällä kertaa meikin vain läheltä, mutta lupaan laittaa vielä koko kasvokuvankin tämän meikin kanssa.


Mitä tykkäsit? :)

- Dreamer

11 kommenttia:

  1. nyt tuli hirveä himo kokeilla itsekin sinistä luomiväriä! en oo vielä sellaista sävyä sinisestä löytänyt, joka EI sais mun sinisiä silmiä näyttämään harmailta. ja koska tykkään että ne näyttää mahdollisimman sinisiltä ja säihkyviltä, sininen ei vaan oo toiminu mulla. plus näytän mielestäni pubiruusulta. :DD mutta tämä look on kyllä aivan ihana! tuplarajaus on rakkautta, voi kun minäkin osaisin sen noin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, toivottavasti sellainen vielä kuitenkin löytyy :) Oon kateellinen sun sinisille silmille! Isot kiitokset kehuista, ja tuplarajaus on kyllä tosiaan rakkautta :3

      Poista
  2. Tykkäsin oikein kovasti, näyttää ihanan näyttävältä meikiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :3 Jee, näyttävyyttä tässä haettiinkin :)

      Poista
  3. Vitsit ihana meikki :) rakastan noita tupla-linereita, mulla aina toi alempi siipi epäonnistuu! :D sul on niiiin ihania meikkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Niin on sullakin oikein ihania meikkejä :3 Tuplalinerit on rakkautta, ne tuo aina kivaa näyttävyyttä meikkiin vaikka olisikin muuten neutraalilla pohjalla.

      Poista
    2. Voi kiitos, niin on sullakin ihania meikkejä! :) Mäkin kyllä tykkään tuplarajauksista, ne tuo näyttävyyttä yksinkertaisenkin meikkiin.

      Poista
  4. Kivalta näyttää :) Menis itellä oikein hyvin baarissa (tosin pyöreäksi tuunattuna). Mikkäs räpsyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Seppälän maailman parhaimmat halpisräpsyt, joiden teko lopetetaan :( BYÄÄ! Uudet vastaavat on liian lyhyet, eivätkä yhtään niin kivat kuin nämä. Kävin viimeisiä ripsiä haalimassa viidet kappaleet, enkä todellakaan tiedä mitä tehdä kun ne loppuvat D: Mälsää!

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!