maanantai 2. syyskuuta 2013

Teemaviikko: Huulet - Päivä 1


Jotta postaustahdin saisi pidettyä kunnossa, päätin aloittaa blogin ensimmäisen teemaviikon. Olen yleensä todella laiska tekemään huulimeikkejä, mutta teemaviikon avulla sitä on pakkokin hieman harjoitella :) Huulimeikit tulevat luultavasti olemaan enemmänkin kokeiluja, eivätkä ns. käyttömeikkejä. On hauska kokeilla, mitä kaikkea sitä keksiikään!

Teemaviikon ensimmäinen päivä alkaa sydämen muotoisilla huulilla. Tarkoitukseni oli aluksi tehdä nukkemaiset, hyvin pienet huulet, mutta sydämen muoto olikin paljon kivempi. Levitin ensin huuliin hieman Lumenen CC-voidetta sävyssä Light, jonka jälkeen maalailin punaisen sydämen Coastal Scentsin 66 Lip Paletella.

Miltä teemaviikko kuulostaa? :)

- Dreamer

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta :) Saatan joskus kopioida ideaa..

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hauskalta! Itekin oon joskus tehnyt tommoset, ja joskus ystävänpäivänä vois tommoset huulet olla hauskat töissäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävänpäivänä nuo voisivat olla kyllä aika kivat! :D

   Poista
 3. Kävelitkö ulkona näiden huulten kanssa ollenkaan vai teitkö nämä pelkästään tätä postausta varten? Ja koska asiaa ei ole näissä postauksissa niin paljon olisi ollut kivempi vain nähdä viikon jälkeen tiivistelmä kaikista huulista kerralla!

  xoxo

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!