tiistai 3. syyskuuta 2013

Teemaviikko: Huulet - Päivä 2


Tänään vuorossa liukuvärjäystä. Se on yksi asia, jota en ole koskaan saanut onnistumaan huulimeikeissä - paitsi nyt! Jee :) Coastal Scentsin huulipunapaletin sävyt ovat koostumukseltaan sen verran kermaisia, että ne sulautuvat hyvin toisiinsa.

Huulten ulkonurkasta alkaen levitin ensiksi viininpunaista, hieman ruskeaan taittuvaa, sävyä, jonka jälkeen lisäsin pinkkiä sävyä. Keskelle levitin kirkkaanoranssia huulipunaa. Viininpunainen sävy toimi ikään kuin huultenrajauksena, joka kehysti huulia kivasti ja toi kolmiulotteisuutta.

- Dreamer

16 kommenttia:

 1. Wau! Kai nää oli ihan julkisesti "käytössä"? :)

  VastaaPoista
 2. Ooh, ihan mielettömän hieno! Millainen silmämeikki sulla muuten oli tämän kanssa? Itsellä jotenkin haastavaa huulipunan käyttö juurikin sen takia, etten tiedä miten toteuttaisin silmien meikkauksen, kun se yleensä on se johon panostan : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama ongelma tuon silmämeikin kanssa. Oon kuitenkin todennut, että näyttävämpien huulien kaveriksi laitan ehdottomasti neutraalin silmämeikin :)

   Poista
 3. Kuva olisi omasta mielestäni ollut parempi ehkä edestäpäin, sillä nyt ei ollenkaan näe suun oikean reunan puolta.. mikä nyt vähän harmittaa!

  xoxo

  VastaaPoista
 4. Ihanat huulet ja kyllä noissa vois ainakin ihan uloskin jo mennä :) Tykkään just tuollaisista pehmeästi liukuvista liukuvärjäyksistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, eivät ole liian räikeätkään :)

   Poista
 5. Uuu, tosi kivat! Joskus oon kans tehnyt töissä kevyen liukuvärin omiin huuliin punaisella ja oranssilla :) Kivoja on nämä!

  VastaaPoista
 6. Tosi päheet :) Otitko heti pois vai testasitko pysyvyyttä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En hirveän kauan testaillut, mutta tuo Coastal Scentsin setti ei järin laadukas ole :)

   Poista
 7. Nää on kyllä supercool huulet! :)

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!