torstai 5. syyskuuta 2013

Teemaviikko: Huulet - Päivä 4


Ajastettu postaus, sillä tällä hetkellä olen matkalla ystäväni kanssa risteilylle ;) Tänään on siis 20-vuotissyntymäpäiväni, jota juhlistamme risteilyllä Viroon. Viikonloppuna on luvassa vielä toiset juhlimiset hieman isommalla kaveriporukalla. Jee!

Halusin esitellä teille tänään todella kauniin huulipunan, nimittäin Wet n Wildin Fergie-sarjan Ferguson Crest Cabernetin. Sattumalta myös Muuttolintuja Syksyllä -blogin Joanna esitteli tämän ihanuuden postauksessaan. :) Punaa on minulla runsaasti huulissa, joten se näyttää luultavasti siksi tummemmalta huulissani kuin Joannalla. Kyseinen huulipuna on erityisen haastava kuvattava, ja sen sävy riippuu hirveästi valosta. Esim. tämän postauksen kuvissa se näyttää hyvin kylmältä. Netistä swatcheja katsellessani osassa puna oli lämmin ja paljon enemmän punaiseen menevä, osassa taas hyvin tumma ja violettinen. Tiedä sitten mikä on se todellisuus ;) Olen esitellyt wettiksen punaa myös täällä ja täällä.

Tummat huulipunat ovat jääneet hirveän vähälle käytölle, joten nyt oli aika ottaa tämä esiin kaapista. Ferguson Crest Cabernet on kovin syksyinen puna, ja niin kaunis! Nuo pienet timantit toivat vielä hieman säihkettä, ja voisin kyllä käyttää punaa vaikkapa timanteilla koristeltuna. Ne pysyivät hyvin vaikka ylähuuli niitä hipaisikin välillä.

Parhaalta puna näytti minimaalisella meikillä. Sipaisin kasvoille Lumenen CC-voidetta, varjostin hieman kasvoja ja lisäsin poskipunaa aavistuksen, sekä ripsiin laitoin hieman L'orealin Volume Million Lashesia. Neutraalit silmät antoivat kaiken oikeuden punalle, ja se näytti aika kivalle jopa minusta.

Mitäs te tykkäätte? :)

- Dreamer

8 kommenttia:

 1. Wow, upeat huulet! Miten kiinnitit nuo timantit?

  Ja hyvää syntymäpäivää (:!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Timanteissa itsessään oli aika hyvä liimapinta, joten ne pysyivät itsestään jo :)

   Poista
 2. Ihanat nuo timantit! Miten kiinnitit ne? :o :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Niissä oli itsessään jo liimapinta, pysyivät hyvin pelkästään jo niillä :)

   Poista
 3. Ihan mielettömän väriset huulet!

  VastaaPoista
 4. sulla on tosi kauniit huulet ja toi väri on perfect!!

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!