sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kuulumisia & UD Electric

Heipä hei te ihanat lukijat, joiden lukulistalla olen vielä pysynyt! Blogi-innostukseni oli aikalailla nolla kesällä. Tein ihan hulluna töitä, joten aika ja motivaatio puuttui täysin. En yksinkertaisesti jaksanut edes avata konetta.

Loppukesästä tein kuitenkin jotain, joka muutti elämäni täysin uuteen suuntaan. Nimittäin hain maskeerauskouluun! Monivuotinen haaveeni on nyt vihdoinkin toteutunut, ja olen niin onnellinen tällä hetkellä. :) Pääsin nimittäin Tampereen Koulutus-Centeriin, Make-Up Artist Academyyn, jossa opiskelen meikkaaja-maskeeraajaksi 9 kk kestävällä kurssilla. Tottakai tämä tarkoittaa myös sitä, että blogini elpyy vihdoin. Lisäilen kuvia koulun etenemisestä kunhan vain saan kuvia kasaan (ja tottakai luvan malleilta julkaista niitä). Tämän lisäksi olen saanut paljon boostia tehdä meikkejä vapaa-ajallakin, joten niitäkin on luvassa.

Mulla on ollut tosi ikävä bloggaamista, mutta jaksaminen ei ole yksinkertaisesti riittänyt. Joitakin meikkejä olen kesän aikana kuvannut, mutta ne ovat päätyneet vain Instagramiin. Sieltä mut tavoittaa aktiivisesti, joten seuraahan ihmeessä jos et vielä seuraa! Nimimerkkini on @hetkessa.Tämän postauksen meikki on tehty uudella lempparipaletillani, ja kuten arvata saattaa, se sisältää hyvin värikkäitä luomivärejä. Urban Decayn Electric-paletti on suunnattoman upea paletti, jota on hyvin vaikea kuvata. Tämä paletti todellakin kannattaa katsastaa livenä, värien pigmentti on niin upean värikäs, ettei paletin upeutta voi mitenkään taltioida täydellisesti kuvaan.

Alla oleva kuva antaa jotain osviittaa paletin sävyistä. Kuva on otettu kännykällä, koska sain sillä värit toistumaan paremmin kuin järkkärin kanssa. Valehtelematta hämmästyn joka kerta paletin avatessani sitä, miten mitkään luomivärit voivat olla näin kirkkaita ja upeita!


Electric on yksinkertaisesti paras paletti mitä olen ikinä omistanut. Ja vielä todella laadukaskin. Vinkkinä vaan kaikille papukaijameikkejä rakastaville: tämä on todellakin must have! Ja mikä parasta, Urban Decayta saa nykyään Suomesta. Kävin paletin nappaamassa Tampereen Sokokselta heti avajaispäivänä.Mitä Urban Decayn tuotteita teiltä löytyy? :)
Oliko UD :n tulo Suomeen iso juttu?

- Dreamer

4 kommenttia:

  1. Kivasti asetellut värit, kyllä tuo paletti olisi vain pakko saada ❤️ Ihanaa kun sun haave toteutui, olet sen todellakin ansainnut!

    VastaaPoista
  2. Upea meikki! Olihan UD:n tulo Suomeen ihan mahtava juttu, nyt saa tuotteita helpommin, vaikka mikää UD:n tuotteiden hamstraaja en olekaan.

    Tää sun postaus oli oikeasti hauska sattuma, koska usko tai älä, mä just eilen illalla nukkumaan mennessä (siis en ollut silloin vielä selannut bloggerin lukulistaa, vasta tänä aamuna) mietin, että en muista lukeneeni sun postausta pitkään aikaan. Tänä aamuna oli tarkoitus tulla tarkistamaan, että eikö sun blogi jostain syystä päivity mulle. :)

    VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!