perjantai 9. marraskuuta 2012

Pretty.fi tilaus ♥

Innostuin tilaamaan jälleen Pretty.fi :stä muutamia kivoja juttuja, joita odottelen jo innolla kotiin :) Näiden ihanuuksien hinnaksi tuli huimat 70,47e, mutta onneksi sain 10% alennuksen alennuskoodilla sekä 60e tilausrajan ylittyessä ilmaiset toimituskulut.
     Lopulliseksi hinnaksi tuli siis 63,42 euroa, mikä ei ollut niin kamala hinta lopulta ajatellen sitä, kuinka paljon kaikkea kivaa saan sillä rahalla. Erityisesti Coastal Scentsin 22 meikkisivellintä odottelen innolla, tuommoinen setti tuli paljon halvemmaksi kuin mitä yksittäisinä ostaisi!







Kaikki kuvat Pretty.fi sivulta, olen lisännyt kuviin ainoastaan tiedot.

Mitäs tykkäätte?

- Dreamer

12 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja! Etenkin noi ripset.. Haksahdin kanssa tuohon Coastal Scentsin sivellinsettiin sen edullisuuden vuoksi, mutta täytyy kyllä sanoa, että olisin voinut pistää rahani johonkin parempaankin :P Kyllähän niillä meikin tekee, mutta ovat jääneet parempien siveltimien varjoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ajattelinkin ostaa nuo ripset kun olivat niin hyvässä alessa (norm. hinta 6,90e), pääsevät käyttöön sitten kun teen jotain oikein voimakasta meikkiä.

      Itse luin yhdestä toisesta blogista, että nuo Coastal Scentsin siveltimet ovat ihan semmoiset perushyvät, joten päätin ostaa ne. Olen aika aloittelija vielä siveltimien käytössä, vaikka meikkaillut olen ties kuinka kauan, joten halusin ostaa edulliset mutta ihan hyvät siveltimet. Katsotaan nyt minkä laatuisia nuo sitten ovat, ja kuten sanoitkin, eiköhän niillä ihan meikin tee! :) Vielä ainakin näin aluksi hirvittää ostaa kalliita siveltimiä, mutta ehkä sitten ajan kanssa niitä kalliimpia tulee myös hankittua :)

      Poista
  2. Tosi hieno tää sun blogin ulkoasu! :))

    http://nenniliininkuplassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia, piti pistää jo vähän talvisemmaksi kun edellinen oli niin syksyinen :)

      Poista
  3. kivat noi ripset ! :--)

    > http://yesitismyblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Odottelenkin niitä jo innolla postista :)

      Poista
  4. oi vähänkö kivoja juttuja! :P Erityisesti noi ripset ja meikkisiveltimet.

    >http://gredasdiary.blogspot.com/

    olisitko kiva ja ottaisit sanavahvistuksen pois ::))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja hei hyvä kun mainitsit asiasta, muistelin että olisin ottanut sen pois, mutta en näköjään. Nyt on asia hoidettu! :)

      Poista
  5. Kivoja juttuja oot tilannu!(: tykkään muutenkin sun blogin ulkoasusta(:

    http://kitianna.blogspot.fi/ (:

    VastaaPoista
  6. Oon miettiny pitkään noiden silveltimien tilaamista mutten vieläkään saanu aikaseks. :) Hyvä hinta on ainakin noin monipuoliselle setille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on kyllä halpa hinta :) Nuo siveltimet saapuivat tänään postiin, pitääkin hakea ne sieltä ja kokeilla pikimmiten. Luultavasti laitan tänne blogiin sitten arvostelua niistä :)

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!