torstai 10. tammikuuta 2013

Ystävälle meikkiä, part 1

Olen vuosien aikana päässyt muutamaan kertaan meikkaamaan kavereitani, mutta nyt ehdotin jos tämä meikkaus pääsisi kuvineen ihan blogiin asti. Onneksi kaverini oli mielissään ja suostui siihen! On kiva jakaa tännekin myös muunlaisia meikkauksia, sillä eri kasvoilla meikit ovat niin erilaisia. Tältä siis näyttää ystäväni ennen meikkausta aivan meikittömänä (ainoastaan kasvorasvaa):


 Kaverini on ihanan tumma ihonsävyltään, jonka vuoksi hän toi oman meikkivoiteen mukanaan - itsehän olen niin kalkkilaivan kapteeni, etten voi koskaan käyttää yhtä tummaa meikkivoidetta kuin hän. :D Muut käyttämäni tuotteet olivat omiani. Kaverillani on hyvä iho ja kivan muotoiset silmät, joten mitään erityisen haastavaa meikkausta ei tarvinnut tehdä. Tarkoituksenani oli luoda uutta ilmettä, jotain mitä kaverini ei ole ennen kokeillut. Meikistä tein tarkoituksella vahvan, sillä halusin näyttää kuinka paljon se voi muuttaa ihmistä.

Meikkiin halusin tuoda erityisesti tekoripset, glitteriä sekä kulmien muotoilun; kaikkea niitä mitä kaverini ei ole ennen kokeillut. Aloitin meikkaamalla hieman paksumman meikkipohjan kuin hän yleensä laittaa, jotta näyttävä silmämeikki pääsee oikeuksiinsa. Puuterin ja varjostuksien&korostuksien jälkeen tein ruskean sävyisen silmämeikin. Kulmat muotoilin kulmavahalla ja -värillä uudelleen, halusin tehdä niistä hieman pidemmät ja voimakkaammat tähän meikkiin.
      Koska kaverillani on hieman alaspäin menevät silmät, halusin tehdä ylöspäin menevän meikin. Laitoin reilusti alaripsien alle tummanruskeaa luomiväriä, jotta selkeä muoto häviäisi silmästä. Korostaakseni päinvastaisuutta, tein yläripsien rajaan ylöspäin menevän kissamaisen rajauksen. Lisäsin myös ruskealla glitterillä hieman säihkettä rajaukseen, mutta valitettavasti se ei näy allaolevissa kuvissa. Lopulta ripsivärin laiton jälkeen lisäsin tekoripset, jotka laitoin vain silmien ulkonurkkaan. Kokonainen ripsinauha oli liian näyttävä, joten katkaisin tekoripsen puoliksi ja kiinnitin ne liimalla. Näin säästyi toinen tekoripsi seuraavaan kertaan!
     Lopuksi lisäsin huulille hieman kermaista ja nudea huulipunaa, sekä pienen määrän huulikiiltoa sopivan kiillon saamiseksi. Huulimeikin pidin neutraalina, koska silmämeikki oli tarpeeksi näyttävä. Tarkoituksenani oli siis tehdä näyttävä, mutta ei liian yliampuva meikki.

Kun olin valmis, kaverini katsoi itseään peilistä tämän näköisenä:


 

Hän oli tyytyväinen lopputulokseen, ja niin olen minäkin!
Mitäs te pidätte tästä, oliko meikillä iso muutos?

- Dreamer

12 kommenttia:

 1. OMG mikä muutos! Kaverisi on toki nätti ilman meikkiäkin mutta todella hehkeä tuolla meikillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Juu on kyllä myös tosi luonnonkaunis :)

   Poista
 2. Tosi onnistunut kokonaisuus! Meikki on vahva, mutta kuitenkin pehmeä, joku sysimusta smokeymeikki ei ehkä olisi sopinut ystäväsi tyyliin niin hyvin kuin tämä. Iho näyttää kauniilta, ei liian matalta vaan mukavan kuulaalta ja hehkeältä.

  Mitä räpsyjä muuten käytit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, isot kiitokset! :) Tekoripset oli jotkut ebaysta hankitut, kokonaisina liian näyttävät. Luonnollisia tekoripsiä mulla ei nyt tällä kertaa ollut ollenkaan jäljellä, joten puoliksi leikatut tekoripset kävivät kuitenkin luonnollisten sijasta ihan hyvin :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!