lauantai 26. tammikuuta 2013

Lumenen hohdeluomivärit

Sävy: 25 Marjasuolla/Berries in the Marsh
Sävy: 27 Kaislankukat/Reed Blossoms

Tällä kertaa kokeilin uusia Lumenen luomivärejä, jotka löysin Emotionista huimasta 70 % alennuksesta :) Noista olenkin jo haaveillut kauan, koska luomivärin koostumus ja ulkonäkö miellyttävät tosi paljon silmää ainakin omalla kohdalla. Tuon yhden luomivärin hinta on normaalisti 14.90e, joka on mielestäni ihan liikaa yhdestä ainoasta luomiväristä. Alennuksen jälkeen hinnaksi jäi enää 5 euroa, joten ne olivat ehdottomasti ostamisen arvoisia. Paras ostokseni vähään aikaan.

Luomivärit ovat ihanan muotoilunsa lisäksi todella silkkisen ja ilmavan tuntuisia, erittäin pigmenttipitoisia, sekä helposti levittyviä. Mitä enemmän luomiväriä lisäsi, sitä syvempi väri oli. Niitä oli kuitenkin ihana häivyttää, ja se onnistui helposti. Nämä Lumenen hohdeluomivärit osoittautuivat laadukkaiksi omasta mielestäni, ja aion käyttää niitä usein.Valitsin sävyiksi maanläheiset värit eli ruskean ja vihreän, jotka sopivat hyvin myös silmieni väriin. Suosittelen näitä luomivärejä kaikille!

Tekemässäni meikissä lisäsin ensiksi hieman vaaleaa luomiväriä silmän sisänurkkaan Coastal Scentsin paletistani, jonka jälkeen levitin Lumenen vihreää luomiväriä reilusti koko luomelle. Tämän jälkeen lisäsin Lumenen ruskeaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja sen yli, häivyttäen vihreän ja ruskean rajan näkymättömiin. Lopuksi häivytin luomivärit ylöspäin käyttäen apunani vaaleaa luomiväriä., jolloin ei jää kauheaa rajaa siihen kohtaan mihin luomiväri loppuu. Rajausten ja eyelinerin jälkeen lisäsin Seppälän tekoripset, joissa oli timantit jo valmiina. Eivät ehkä maailman kauneimmat ripset, mutta tulivatpahan nekin käytettyä :)

 Ihanaa lauantai-iltaa teille!

Dreamer

4 kommenttia:

Kerro rohkeasti mielipiteesi!