perjantai 4. tammikuuta 2013

Kokeilussa: Lancômen tuotteita
Joululahjana tullut ihana Lancômen paketti pääsi nopeasti kokeiluun, sillä olen himoinnut tuota ripsaria jo sen ilmestymisestä asti. Nuo kaikki kolme tuotetta osoittautuivat tosi hyviksi, ja tulen varmasti käyttämään niitä usein!

BI-FACIL silmämeikinpoistoaine (joka on tarkoitettu herkille silmille) yllätti minut positiivisemmin kuin koskaan olisin osannut odottaa, ehdottomasti täyden kympin tuote. Tuote pitää siis ensin ravistaa hyvin, jotta se sekoittuu hyvin. Kuvassa oleva puteli on kuvanottohetkellä ravistamaton, jonka huomaa selkeästi kahdesta eri ''kerroksesta''. Laitoin poistoainetta ihan pienen tipan vanulapulle, jonka jälkeen aloin puhdistamaan silmämeikkiä. Ihan muutamalla hellävaraisella pyyhkäisyllä silmämeikki oli täysin hävinnyt silmästä, eikä vanulappua tarvinnut mitenkään edes hangata silmää vasten, kuten yleensä joudun tekemään (ja tästä silmäni eivät tykkää). Luin netistä, että vanulappu olisi pitänyt ennen meikin putsaamista jättää hetkeksi silmäluomelle, mutta putsari tuntui toimivan hyvin myös ilman sitä. Olin kastellut kasvoni ennen meikin poistoa, enkä tiedä vaikuttiko se asiaan - tuotteesta jäi kuitenkin todella positiivinen fiilis. Tästä tulee ehdottomasti uusi pitkäikäinen putsarini, sillä jos kerran Bi-Facilia tarvitsee vain laittaa aivan pieni määrä jotta se poistaa meikin, se on kyllä todella riittoisa.

LE CRAYON KHÔL kajal oli minulle jo ennestään tuttu, sillä olin saanut sen eräästä toisesta paketista aikaisemmin, jossa oli ollut kajalin lisäksi Lancomen Midnight Rose -hajuvesi sekä ripsiväri. En ollut käyttänyt edellistä kuitenkaan hirveästi, sillä olin jo tottunut eyelinereihin. Halusin kokeilla kajalia kuitenkin uudelleen, sillä ne ovat käteviä esimerkiksi silmän vesirajassa. Päätin tehdä lopulta koko rajauksen pelkällä kajalilla, sillä se tuntui levittyvän ihanan pehmeästi eikä sitä tarvinnut painaa paljoa luomea vasten jotta väri irtoaisi riittävästi. Itselläni on sen verran raskaat luomet, että kajal ottaa kiinni myös yläluomeen jos teen liian paksun rajauksen, joten pyrin tekemään näyttävän mutta riittävän ohuen rajauksen. Päätin siis tehdä silmän sisänurkasta ulkonurkkaan asti olevan rajauksen, jonka kajalilla pystyi hyvin tekemään. Erityisesti sisänurkan terävä kulma on hankala tehdä suttaamatta, mutta Lancomen kajalilla se tuntui onnistuvan ilman ongelmia, koska tuotetta oli tosiaankin helppoa lisätä ilman turhaa painamista. Vinkkinä kuitenkin kaikille; jos sinulla on raskaat luomet, käytä rajauksen tekoon mielummin (kunnon pohjustuksen päälle) eyelineriä, koska sen väri ei tartu yläluomeen läheskään niin helposti kuin kajalin. Jos kuitenkin haluat käyttää kajalia, lisää sen päälle tummaa luomiväriä paremman pysyvyyden saamiseksi.

HYPNÔSE STAR ripsiväri oli tehnyt minuun vaikutuksen jo pelkällä ihanan glitterisellä ulkonäöllään, myöskin nimi kuulosti hyvältä. Ripsivärin harjasosa on todella tärkeä osa valintaani, ja yleensä olen valinnutkin jykevän ja pienen harjan, johon mahtuu paljon ripsiväriä (joka ei kuitenkaan paakuta). Hypnôse Starissa on kuitenkin todella suuri ja tuuhea harjasosa, joka aluksi ehkä hieman epäilytti. Itselläni on aina ollut tuuheista ja suurista harjasosista sellainen käsitys, että kaikki väri jäisi itse harjasosaan eikä ripsiin, joten niillä ei saisi vaikuttavaa tulosta aikaiseksi. Käsitykseni muuttui kuitenkin, kun kokeilin Hypnôse Staria. Ripsivärin määrää oli helppo säädellä tuolla harjasosalla; pienellä vedolla sain luonnolliset ja kivan näköiset ripset, kun taas isommilla kerroksilla katseeseen sai jo paljon enemmän volyymia. Tuossa harjassa on itseasiassa toinen puoli hieman erilainen kuin toinen (ei näy kuvassa), mutta en ainakaan huomannut niissä merkittävää eroa. Väriä tuli harjaan paljon, ehkä hieman liikaakin välillä, sillä se alkoi paakkuuntumaan kun käytti isoja määriä ripsiväriä. Tosin luultavasti kaikki ripsivärit tekevät niin, jos niitä laittaa liikaa. Kuvista näätte enemmän tuloksia, joten katsokaas allaolevat kuvat! :) En ole siis mitenkään erityisesti ''harjannut'' tai erotellut ripsiä, olen lisännyt silmiin vain ripsiväriä ja kajalia.


Hypnôse Starin harjasosa
Silmäni ilman meikkiä
Ripsiin lisätty yksi kerros Hypnôse Staria
Ripsissä yksi kerros Hypnôse Staria, rajaus tehty Le Crayon Khôl -kajalilla
Ripsissä kaksi kerrosta Hypnôse Staria, rajaus tehty Le Crayon Khôl -kajalilla

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista? :)

- Dreamer


2 kommenttia:

  1. Mä oon tosi nirso ripsarien suhteen ripsienpidennysten jälkeen, enkä oo vieläkään löytänyt hyvää. :/ Mulla on törkee kasa vähän käytettyjä ripsivärejä kotona, joihin en ole ostamisen jälkeen ollut tyytyväinen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile tota Hypnose Staria? :) Varmaan tosi lyhyen tuntuset omat ripset kun totuit pitkiin ripsiin niiden pidennysten takia! :D Itse olen nyt tykästynyt tuohon ripsariin koska sillä saa kivan tuuhean näköiset ripset arkimeikkiin. Paitsi silloin kun laitan tekoripset, niin ei ole väliä mitä ripsaria laittaa, kun omat ripset kuitenkin peittyy tekoripsien alle suurimmaksi osaksi.

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!