tiistai 8. tammikuuta 2013

Glittery eyesOon totaalisesti rakastunut tämän meikin jälkeen Grimaksen polyglittereihin, aivan ihania! Aluksi laitoin alustalle (paperinpala tms.) hieman tuota Tipcremeä, joka on muuten ihana pelkästäänkin, ja siihen sekoittelin violettia polyglitteriä. Sitten vain sudin sen luomille, ja voila! Glittermössö kuivui todella nopeasti silmäluomelle, eikä varissut pois edes silloin, kun kokeilin sitä sormella.

Tämä meikki tosin ei ihan arkikäyttöön ole, mutta soveltuisi hyvin esimerkiksi hieman räväkämpään iltameikkiin tai vaikka jonkinlaiseksi näyttämömeikiksi tanssiesitykseen! Glitteriä siitä ei ainakaan puutu ;) Paksu glittermössö tuntui hassulta luomilla etenkin kun katsoi ylöspäin, yläluomi tuntui raskaalta kun osa glitteristä meni yläluomen poimuihin raskaiden luomieni vuoksi.  Hieman jäi hämäämään tuo raja eyelinerin ja tumman luomivärin kanssa, mutta todellisuudessa ei sitä meinannut edes huomata. Kuvat ovat sen verran isoja, että kaikki pikkuvirheetkin näkyvät, joten en ajatellut olla julkaisematta tätä meikkiä tuon pikkuisen jutun vuoksi.

Mitäs tykkäätte? :)

- Dreamer

10 kommenttia:

 1. tosi upea!! osaisinpa mieki meikata tollee :-(
  mistä oot ostanu noi tuotteet millä saa tehtyä tollasen meikin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tota Tipcremeä ja polyglitteriä tarkotat, niin ne ostin MakeIt -nimisestä pikkuruisesta Grimaksen erikoisliikkeestä, joka sijaitsee Tampereen keskustasta. Jos et kuitenkaan pääse sinne, niin Grimaksen tuotteita voi tilata ihan netin kautta tai vaikkapa käydä Punanaamiossa ja ostaa sieltä.

   Grimaksen tuotteet on siis laadukkaita mutta edullisia, ihan ammattilaiskäyttöönkin soveltuvia tuotteita. Hinnat on kaikissa kaupoissa samat, ja ne on siksi edullisia, että nissä ei ole mitään ylimääräistä (esim. pakkaukset ovat yksinkertaisia ilman mitään krumeluureja tai vaikkapa mallin mainoskasvoja).

   Laitan vaikkapa muutaman linkin, josta voit Grimaksen meikkejä ostaa:

   http://www.grimas.com/website/web2/index.php

   http://punanaamio.fi/kategoria/114/grimasammattimaskeeraus

   https://www.loveit.fi/brandit/grimas.html

   Poista
 2. tosi ihana ,mites tollasen saa pois ettei glitteriä joka paikassa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse pyyhin silmäluomet ensiksi ihan vanulapun ja veden kanssa, ja kun suurin osa glitteristä oli pois, pesin naaman ihan normaalisti pois meikeistä. Hyvin lähti :)

   Poista
 3. siis toi on upee! enkä mä vieläkää löytäny tosta mitää virhettä, vaikka selitit mikä siinä on :D musta toi on just perfecto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiso kiitos! Hyvä vaan ettet löytänyt, ehkä mä vaan oon liian tarkka ;D

   Poista
 4. Aivan upeita meikkauksia! Osaispa sitä iteki tehdä tommosia luomuksia :) Tuun ehdottomasti käymään täällä ja ehkä joku kerta saan isnpistä ja uskallusta kokeilla itsekin! :)

  ♥: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kokeile ihmeessä! Jos et uskalla ihan näitä glitterihirmuja meikkailla, niin kokeile esimerkiksi tätä Kim Kardashianista inspiroitunutta hieman hillitympää meikkiä:

   http://do-it-now-remember-it-later.blogspot.fi/2012/08/meikkitutoriaali-kim-kardashianin.html

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!