keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ensimmäinen pop art -meikkini


Tein meikin ystävälleni viime kesänä, mutta olin lopulta niin pettynyt meikkiin, etten aikonut julkaista sitä. Olen liiankin kriittinen itselleni, joten moni meikki on pienien virheiden takia jäänyt julkaisematta. Yritin katsoa kuvia tällä kertaa hieman positiivisemmin. Tarkasteltuani pop art -meikkiä moneen kertaan, tajusin, ettei se ehkä ollutkaan niin paha.

Olihan tässä meikissä monta hyvää puolta. Mustat rajat olivat kivan näköiset, etenkin kulmakarvat. Kulmakarvat ja silmämeikki olivat sopivan symmetriset. Myös nenän alueen varjostus oli aika onnistunut.

Pahin mokani oli kuitenkin punaiset täplät. Ne olivat liian isoja sekä epäsymmetriset, ja tuntuivat pilaavan kokonaisuuden. Myös itse punainen väri oli ehkä hieman väärä valinta, ja siksi aionkin kokeilla tätä uudestaan. Uusilla väreillä, paremmalla symmetrisyydellä ja tarkkuudella. Ehkäpä lisään varjostuksia hieman enemmän, vaikka pyrinkin tässä meikissä mahdollisimman simppeliin lookiin. Mielestäni pop art -meikit ovat todella näyttäviä ja mielenkiintoisia, joten tämä ei ollut viimeinen yritykseni. Aion vielä onnistua :)

Mitä te olette mieltä?

- Dreamer

4 kommenttia:

 1. Mä en olisi edes kiinnittänyt huomiota epätasaisiin täpliin, ellet olisi itse maininnut :D Tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Makea! Mitä käytit? Akryylimaalia, rasvavärejä, jotain muuta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Käytin Grimasin vesiliukoisia kasvovärejä (Water Make-Up). :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!