maanantai 17. helmikuuta 2014

SLEEK Snapshots viikko, päivä 1


Ajattelin pitää teemaviikon Sleekistä, joka on lempimerkkini luomiväreissä. Omistan Sleekin luomiväripaletteja yhteensä 6 kappaletta, joihin olen erittäin tyytyväinen. Yleisesti ottaen Sleekin luomivärit ovat mielestäni todella laadukkaita ja ne pysyvät erinomaisesti, myös pigmenttiä riittää hyvin.

Yksi lempiluomiväripaleteistani on Sleekin Snapshots, joka sisältää todella värikkäitä luomivärejä. Rakastan värejä yli kaiken, joten ei ole ihme, että Snapshots on yksi lemppareistani ;) Kaiken lisäksi tämä paletti on todella hyvä laadultaan. Pigmenttiä on erittäin hyvin, helmiäissävyt tarttuvat jopa hieman voidemaisesti luomille. Kestävät luomillani 100% varmasti koko päivän pohjustuksen kanssa. Mattaiset sävyt paletissa ovat kuivempia, mutta ne eivät silti varise päivän aikana.

Paletti sisältää 5 mattasävyä ja 7 helmiäissävyä:
 • Mattasävyt: Summer Breeze, Sand Walker, Washed Ashore, Purple Haze ja Magenta Madness
 • Helmiäissävyt: Martini, Kiwi Flower, Lotus Flower, Humming Bird, Tequila Sunrise, Sunset ja Green Iguana

Värikkäitä meikkejä voi käyttää vuodenajoista toiseen, niille ei mielestäni ole vain tiettyä käyttöaikaa vuodesta. Samalla tämä viikko voi tuoda vaikka pientä inspiraatiota niille, jotka eivät kovasti värejä käytä. :)

Esittelen viikon aikana viisi erilaista silmämeikkiä, jotka on toteutettu Snapshotsin avulla. Huomenna näette ensimmäisen!


- Dreamer

6 kommenttia:

 1. Mahtava idea pitää Sleek-viikko. Odotan mielenkiinnolla :).

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, odotan innolla teemaviikkoa! :) Mulla on Sleekin Oh So Special, ja se on yksi mun suosikkipaleteista. Aivan mahtava ja monenlaiseen menoon sopiva paletti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :) Se on kyllä monikäyttöinen paletti ja turvalliset sävyt!

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!