torstai 13. helmikuuta 2014

Uusi luottotuote: NYX Jumbo Eye Pencil


Tilasin pretty.fi :stä jonkin aikaa sitten alennuksessa olevan NYX Jumbo Eye Pencilin sävyssä Milk, josta tuli heti hyvä kaverini. Tätä on tullut käytettyä ihan jokapäiväisissä meikeissä. Olin kuullut tästä todella paljon kehuja, ja on kyllä todellakin kehujen arvoinen! Suosittelen lämpimästi teillekin :)

Kyseessä on siis voidemaisen luomivärin ja kajalin sekoitus, joka on laitettu kätevästi ja isosti kynän muotoon. Helppo sutia suoraan luomille. Käy siis hyvin esimerkiksi sisärajauksissa ja joillakin myös pohjustajana.

Itse käytän tätä voidemaisen luomivärin tapaan pohjustuksen päälle. Levittyy todella samettisesti, paljon pehmeämmin mitä esimerkiksi Color Tattoot. Saa laitettua kevyesti sekä hieman paksummin, ja on helppo häivyttää sormin. Pelkästään käytettynä tämä varmasti karkaisi luomissani luomivakoon päivän aikana, mutta pohjustajan sekä puuterimaisen luomivärin kanssa toimii satavarmasti. Antaa todella kivaa intensiivisyyttä myös heikkopigmenttisten luomivärien kanssa. Puuterinen luomiväri tarttuu todella hyvin, eikä mikään luomivärini ole varissut lähes yhtään Jumbo Eye Pencilin kanssa.

Tykkään tykkään tykkään!


Loppuun vielä swatch kyseisestä tuotteesta:


Onko teillä kokemusta näistä ihanista jumbokynistä? :)

- Dreamer

8 kommenttia:

 1. Wau, olen tosi kade, että tää pysyy sulla kasaantumatta luomivakoon! Mulla ei sitten yhtään, edes pohjustajan kanssa...mutta on se hyvä ainakin kirkastamaan silmien sisänurkkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pysy aamusta iltaan :o Sisänurkissa on kyllä kivan näköinen. Sisärajauksena tykkään kanssa, pysyy kun on niin pehmeästi levittyvä :)

   Poista
 2. Mullakin oli joskus näitä. Eivät pysyneet pariakaan tuntia UDPP:n päällä pohjustamassa luomivärejä :( tämä Milk kyllä on nätti vaikka ihan kulmakarvojen alla tehopilkkuna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nätti kyllä :) Voi harmi ettei pysynyt! :(

   Poista
 3. Isadoran jumbokyniä on käytössä, olisivat ihania, jos eivät kasautuisi luomivakoon, vaikka laittaisi pohjustajan. :/

  VastaaPoista
 4. Tykkään noiden kynien ideasta ja omistankin kolme, mutta tuppaavat kasaantua päivän mittaan raidoiksi, joka ei ole kivaa :/ Saavat kyllä luomivärit tosi intensiivisiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, intensiivisyydestä isot plussat :) Mutta harmi että kasaantuu sullakin :/

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!