sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Elokuvia

Muutamaan päivään en ole taas kerennyt bloggailemaan. Järkkäri on ollut isäpuolen matkassa Lapissa, joten kuvia on tullut otettua hyvin vähän. Parit kuvat olen geelikynsistä ottanut, mutta kameran akku on nyt latauksessa, joten nekin tulee myöhemmin :)

Loppuviikko on ollut mukava; torstaina tuli käytyä Tampereella baarissa nimeltä Ruma, eilen kävin poikaystävän, hänen kaverinsa sekä kaverin tyttöystävän kanssa Linnanmäellä. Kävin myös vuokraamassa Makuunissa 3 leffaa, joista on tullut katottua kaksi.

On pakko hehkuttaa näitä kahta leffaa teillekin, koska ne olivat niin hyviä! Katsokaahan trailerit:


Dvd:n takakannessa lukee esittely: ''FBI:llä on osasto, joka keskittyy yksinomaan internetrikollisuuteen. Tervetuloa cyberrikosten eturintamaan, jonka aitiopaikoilta erikoisagentit Jennifer Marsh (Diane Lane) ja Griffin Dowd (Colin Hanks) ovat nähneet kaiken… paitsi tätä. Tekniikkaan perehtynyt saalistaja on irti, ja hän näyttää graafi set murhansa livenä kotisivuillaan. Kituvien saaliiden kohtalo on yleisön käsissä: mitä useampi kävijä klikkaa sivuille, sitä nopeammin uhri kuolee. Kissa- ja hiirileikin muuttuessa henkilökohtaiseksi, Marshin on tiimeineen taisteltava aikaa vastaan löytääkseen tekniikkaneron, joka on käytännössä jäljittämättömissä.''Dvd:n takakannessa lukee esittely: ''Ted Crawford (Hopkins) ampuu vaimoaan säälittä päähän ja jää rauhallisena odottamaan poliisien saapumista paikalle. Ase ja allekirjoitettu tunnustus käsissään, apulaissyyttäjä Willy Beachum (Gosling) pitää juttua ratkaistuna – kunnes koko tapaus ottaa yllättäen täysin uuden suunnan. Willy on yhtäkkiä vailla todisteita ja joutuu kasvokkain ovelan Crawfordin kanssa epätoivoisessa yrityksessään löytää totuus ja vastaus polttavaan kysymykseen: miten tämä mies voi olla selviytymässä murhasta?''


Oletteko nähneet näitä elokuvia?

Laittakaahan trailereita tulemaan omista lempielokuvistanne!

- Dreamer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti mielipiteesi!