keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ihana, ihana pinkkiOon aivan rakastunut koneHELSINGIN kynsilakkoihin, mutta tämä uusi kynsilakkaostokseni saa rakastumaan niihin vielä enemmän. Miten joku lakka voikin olla noin ihana hipoessaan täydellisyyttä? Väri on aivan mahtava; sävy U23 on hehkuvan pinkki ja kimalteleva kynnellä. Varsinkin luonnon- ja auringonvalossa sävyä voisi sanoa melkein jo neonpinkiksi, niin kirkas ja voimakas se on.

Vaikka lakka itsessään ei tarvitsisi lisäkoristeluja, halusin prinsessamaisesti laittaa vielä muutamat kukkatarrat ja strassit koristamaan kynttä. Itse pidän kovasti kynsistäni, toki ne ovat jo hieman päästä kuluneet parin päivän aikana.

Huomenna nämä ihanuudet väistyvät tieltä, sillä menen ystävälleni laitattamaan geelikynnet! Mulla ei ole koskaan ollut kunnon geelikynsiä, joten jänskättää, miltä ne näyttävät. Tekisi mieli ottaa stilettimaiset kynnet, ei ihan järkyttävän teräviä kuitenkaan. Pituuttakin saa olla jonkin verran, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, että ne häiritsevät elämää. Glitteriä ja koristeluja saa olla, en ole vielä päättänyt minkä värisiä haluan.
Huomenna siis näkee, minkälaiset glitterkynnet sieltä mahtaakaan valmistua! ;) Lisää kuvia kynsistä siis tulossa mahdollisimman pian.


Näin kynteni valmistuivat:

  • 2 kerrosta Evelinen valkoista kynsilakkaa
  • 1 kerros koneHELSINKI U23 kynsilakkaa
  • Muutama kerros Mavalan pikakuivattajaa
  • 1 kerros Mavalan päällyslakkaa
  • Miramen kynsilakanpoistoainetta vanupuikoissa
  • poistattamassa tahriutuneet kohdat ja kynsinauhat
- Dreamer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti mielipiteesi!