tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kesäpäivä & Mansikat

Tää päivä on ollut tosi rento. On tullut käytyä Subwayssa herkuttelemassa tonnikalasalaattia, syöty mansikoita&kermavaahtoa, otettu aurinkoa ja lakkailtu kynsiä. Kun on niin kuuma, ei tee mieli oikein tehdä mitään - paitsi istuskella ulkona ja kuunnella hyvää musiikkia. Mikäs sen parempaa! Tuli myös kesän toiset mansikat maistettua, tällä kertaa ruotsalaisia. Ne maksoivat 5e/litra, kukkaro sano jyrkän ei :n kun näki suomalaisten mansikoiden maksavan vielä 8e/litra. Ryöstöä! Pitänee odottaa vielä hetken, kunnes hinnat laskevat.

 
Tänään voisi vielä katsoa jonkun kivan elokuvan.
 Ihanaa kesäiltaa blogin lukijoille, teitä onkin kertynyt jo 51! ♥

- Dreamer

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihana ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 2. Lupasin arvostella sun blogin täällä joten tässä on.

  Ulkoasu on ihan kiva, koska aika simppeli. Lukijat voisit siirtää blogin alareunaan, tykkään siitä enemmän. Bannerisi on hieman tylsä, haluaisin vähän räväkkyyttä siihen enemmän ! :) Voisit tehdä hieman pidempiä postauksia, tykkään lukea sellasia missä on paljon monenlaisia kuvia ! Jos et omista kameraa, ymmärrän sen sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos arvostelusta! Joo ulkoasu on vaihtunut kuten näkyy ;) Omistan kyllä kameran, ja olet oikeassa siinä että voisi kuvia olla vielä enemmän.

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!