perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kaikki kynsilakkani


Päätin katsastaa kynsilakkakokoelmani ja karsia sieltä turhat pois. Pois heitin 2 jämälakkaa, ja loput 45 lakkaa saivat paikan vielä hyllystä. Kuvista uupuu vielä Mavalan kynsinauhaöljy, vaikkei se kynsilakka olekaan. Lakkoja on kertynyt aika paljon, mutta haluaisin niitä vielä paaaljon enemmän! Olen vasta tänä kesänä tykästynyt erityisesti neonlakkoihin. Kaikki kirkkaat värit sopivat hyvin kesään, joten olen opetellut käyttämään niitä enemmän. Kirkkaat värit ja neonlakat puuttuvat vielä suurimmaksi osaksi kokoelmastani, joten pitänee haalia niitä jostain. Myös Konad-lakat kiinnostavat, pitäisi hankkia leimasimet ja laatat lakkojen kanssa.

Päätin esitellä teillekin, rakkaille blogin lukijoille, omistamani kynsilakat. Pistäkääs ehdotuksia mitä näistä lakoista nyt käyttäisin!

Ps. En ole meikkaillut nyt lähiaikoina mitenkään erikoisesti, joten meikkipostauksia ei ole tullut hetkeen. Malttakaa kuitenkin vielä hetki, lupaan niitä paljon lisää!


Mavalan lakat:
Vasemmalta oikealle: 34 Nicosia, Päällyslakka, Kynnenkovettaja, Pikakuivattaja ja 214 Violet diamond. Nämä kaikki ovat aivan huippuja! Vaikka omasta mielestäni aika kalliita, ehdottomasti rahan arvoisia.

KoneHELSINGIN lakat:
Vasemmalta oikealle: N012, U27, U23 ja U02
Vasemmalta oikealle: 821, U25 ja U28
Vasemmalta oikealle: U07, U11 ja U11. Kävi kämmi; ostin vahingossa 2 samansävyistä lakkaa. Täytyy etsiä uusi koti toiselle lakoista!
Vasemmalta oikealle: 102, 814 ja 393

KoneHELSINGIN/Flormarin lakat vain ovat ehdottomia suosikkejani, joten niitä löytyy eniten


 Casuellen ja Golden Rosen lakat:
Golden Rosen pinkki lakka 51 ja sininen 189. Olen erityisen rakastunut Casuellen tummanviolettiin glitterlakkaan sekä Golden Rosen pinkkiin lakkaan.


Seppälän/Tokmannin lakat:
Huomasin vasta nyt, että Party Colours-lakat ovat Evelinen! En löytänyt muista lakoista nimiä/numeroita, paitsi oikealla oleva vihreä/sininen lakka on 24 Shameless. Vaikka kaikki nämä ovat halppislakkoja, ne ovat silti olleet käytössäni aika paljon. Varsinkin Technicin punainen lakka on mahtava, ja kyllä huomaa pullon ulkonäöstä, että sitä on tullut käytettyä aika paljon.. :)


Evelinen lakat:
French Manicure-setti. Varsinkin tuo valkoinen lakka on todella tehokas ja täynnä väriä, eikä sitä tarvitse laittaa kuin enintään 2 kerrosta, jotta saa aivan valkoisen lopputuloksen.


L'orealin, Nivean ja Lumenen lakat:
Varsinkin L'orealin Chrome Shine on yksi ikisuosikeistani, siinä on niin mahtava sävy. En tiedä myydäänkö tätä enää, koska on niin vanha, mutta onneksi sitä on vielä aika paljon jäljellä.2 Way lakka ja graffitilakat:
2 Way Art Pen on todella kätevä, kun siinä on koristelu- sekä lakkauspää. Myös nämä ostamani graffitilakat ovat ihan huippuja, ja olenkin käyttänyt niitä aika paljon.


Anytimen lakat:
Vasemmalta oikealle: 25, 7, 24 ja 32. Vaikka lakat ovat aika vanhoja, ne ovat silti vielä hyviä! Varsinkin 25, 7 ja 24 näyttävät kynnellä vielä todella hyvältä. 32 on kuitenkin liian väritön minulle, vaikkakin aivan kuin uusi, joten heitän sen varmaan jossain vaiheessa pois, ellei joku halua sitä minulta.

H&M :n lakat
Turkoosi lakka: Moody Model ja punainen lakka: Red Nail. H&M:n lakat ovat erinomaisia. Vaikka lakat ovat aikamoista litkua, ne kuivuvat nopeasti, eikä niitä tarvitse laittaa montaa kerrosta. Pitäisi ostaa lisää!
Glitterit ostettu eBaysta

Pps. Lopuksi vielä oli pakko laittaa kuva tekokynsistä, jotka olen saanut. Eikö olekin suloiset! :3

Mitä piditte? Olisi kiva jos kommentoisittekin :)

- Dreamer

6 kommenttia:

Kerro rohkeasti mielipiteesi!