maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kesäkynnet!

Tänään on ollut kiva päivä, sillä pieniä serkkuja tuli kylään :) Kahviteltiin, pelailtiin mm. Angry Birdsiä ja ulkopelejä. Vaikka satoi hieman, ei se haitannut. Päätin kuitenkin sateen kunniaksi tehdä siniset kynnet - ja jottei kesää unohdettaisi, lisäilin muutamat keltaiset kukkatarratkin! Aika kivan näköset tuli, vai mitä?Mua niin harmittaa tuo etusormen kynsi, pitikin katketa noin lyhyeksi! Ei auta muuta kuin kasvattaa takaisin, kerrankin olen saanut nuo katkeilevat kynteni noin ''pitkiksi''. Kynsiin laitoin kaksi kerrosta koneHELSINGIN ihanan kimaltelevaa sähkönsinistä lakkaa. Kerroksien kuivuttua lisäsin kukkatarrat ja lopuksi Evelinen päällyslakan. Tosin en ole edes varma onko se edes päällyslakkaa, kun missään ei lukenut mitään! Haha. No tuli siitä ainakin kiiltävä pinta, se riittää. Kynnet eivät pääse täysiin oikeuksiinsa kuvassa, sillä ne ovat hieman syvemmän siniset oikeasti. Yritin kyllä värejä säätää mahdollisimman todellisuutta vastaavaksi.

Ps. Huomenna yritän saada kulmien muotoilu -postauksen valmiiksi, joten sitä siis luvassa.

- Dreamer

2 kommenttia:

  1. KoneHELSINGIN lakat oli kyllä hintaansa nähden ihana yllätys. :D Jotenki sitä on vaan aina niin skeptinen, että eihän se todella halpa voi millään olla hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä todella hyviä hintaansa nähden, yksiä mun lempparilakoista. Lakat pysyvät hyvin kynnessä eikä tarvitse montaa kerrosta laittaa, että tulee hyvä sävy :)

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!