lauantai 30. kesäkuuta 2012

Festarit ♥

Kuva Googlesta

Huomenna se sitten tapahtuisi, matka kohti Tuskaa alkakoon! Helsingin Suvilahti on raikunut jo kaksi päivää, sillä Tuska on alkanut perjantaina. Itse halusin lopulta mennä vasta nyt viimeisenä päivänä, jolloin parhaat esiintyjät ovat - ainakin mun mielestä :)

Olen jos monenmoisen musiikin ystävä, mutta raskaampi musiikki taitaa olla lähinnä sydäntäni. Lähivuosina on tallattu niin Provinssi- kuin Ruisrockitkin, tänä vuonna vuoron saa ensimmäistä kertaa Tuska. En malta odottaa hyvää säätä, hyvää musiikkia ja ihania ihmisiä! Toivottavasti sitä tutustuisi uusiin ihmisiin :)

Aluksi suunnitelmana oli lähteä 3 päiväksi festareille, mutta viimevuoden 3 päivän Ruisrock vei niin voimat, että festariviikonloppu jääköön tänä vuonna vain yhdeksi päiväksi.

Mitä siellä sitten tapahtuu?

Tarkoitus olisi mennä kuuntelemaan niitä tuttuja lempparibändejä, mutta tutustua myös uuteen musiikkiin. Livemusiikkia on aina yhtä kivaa fiilistellä, ja mikäs sen parempaa, jos löytää uusia bändejä kuunneltavaksi! Alustavasti olen menossa kuuntelemaan suosikkibändiäni Suicide Silencea, joka on ihan ''must see''. Nään kyseisen bändin nyt toista kertaa livenä, viime keikka tuli nähtyä Nosturissa aivan mahtavalla fiiliksellä. Myös One Morning Left on hienoa nähdä livenä, ovathan he tehneet suuren saavutuksen noustessaan yhä enemmän julkisuuteen hyvänä suomalaisena bändinä. Siitä saakin olla ylpeä! :)

Sunnuntaipäivä meneekin rokkaillessa, joten kuulumisia kuulette lisää maanantaina! Siihen asti, jatkailkaa äänestämistä uutta postausta varten ja ennen kaikkea nauttikaa kesästä! ♥


Loppuun kuunneltavaksi yksi lempparibiiseistäni, jonka toivon kuulevani huomenna:


- Dreamer

4 kommenttia:

 1. Pidäppäs sitten hei hauskaa neiti! ;)

  VastaaPoista
 2. Multa jäi tuska väliin jalkapallon takia, mutta ei niin hirveästi harmita ku Lamb of God ei päässykään paikalle. Sitä ja Triviumia oisin siis lähinnä tullu kattomaan :)
  http://pimeanpelko.blogspot.fi/
  18-vuotias, tykkään äijäilystä ja sarkasmista ja pyrin näyttämään molempia blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo harmi kyllä kun Lamb of God ei päässytkään tulemaan, olisi ollut kiva päästä kuuntelemaan livenä. Festareilla oli kuitenkin myös muita hyviä bändejä sekä kaunis ja lämmin ilma - ennen kaikkea kuitenkin ihana ja rento ilmapiiri! :) Varmasti menen toistekin Tuskaan.

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!