sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kesä ♥

Loman alkuun on mahtunut kaikenlaista, niin on myös kuviakin :) Pari viimesintä päivää on mennyt täysin poikaystävän kanssa kuvaillessa puistoissa ja muualla. On ollut ihanaa ikuistaa kesäisiä päiviä ja ihania maisemia! Tässä ois muutamia otoksia:


Kamerana on toiminut ihan perus Canonin digikamera, ei ollut järkkäriä tällä kertaa mukana. Mielestäni kuitenkin aika kivoja kuvia tälläkin on tullut otettua :)
Mitä mieltä olette? 
 
Kesäinen kuva, joissa näkyy auringonvalo, järvi, kukat, puut..Etana etana näytä sarves onko huomenna pouta! Tämmöinen suloisuus tuli bongattua puiston penkiltä :)Ötökkäperspektiivistä (hieno sana) otettu kuva. Kylläpäs voikukka näyttää suurelta!

Tää on mun yks lemppareista! Aika perinteinen kuvaan-puuta-alhaalta-ylös-kuva, mutta värit ja lehdet pääsevät oikeuksiinsa tässä :)
Aurinkoista maisemaa :) Kuka arvaa mikä paikka on kyseessä?


Kaunein maisema ikinä mitä oon kuvannut! Löydettiin tällainen maisema eräältä todella syrjäiseltä rannalta, jonka hyttyset olivat vallanneet! Sain kokea hyttyslauman hyökkäyksen ja siitä muistona paukuraiset jalat ♥
Tässä kuvassa ihana auringonlasku ''autioine saarineen'' sekä kaksi hanhipariskuntaa joista toisella ihanat ja hellyyttävät 7 poikasta :3 aww


Perinteinen järvimaisemakuva! Kuka arvaa mistä tämmöinen löytyy?


Toivottavasti tekin olette löytäneet yhtä ihania maisemia!

Ps. Kaikki kuvat ovat itse ottamiani. Ethän varasta :)

- Dreamer

6 kommenttia:

 1. En oo vähään aikaan nähny näin hienoja kuvia missään blogissa. Sulla on oikeesti lahjoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti? Vautsi, ihan punastuin! Kiitos todella paljon :)

   Poista
 2. Samaa mieltä. Tosi mahtava tuo auringonlasku =)

  VastaaPoista
 3. toi auringonlaskukuva on kyl älyttömän upee! sattuispa joskus itellekki kuvauksenkohteeks noin hieno maisema :-) muutenki kivoja kuvia teitsillä!!

  loppuunkasitelty.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli kyllä aika onni että sattui kohdalle tuommoinen auringonlasku ja vielä kamera mukana! Voi kiitos :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!