lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kauhusta kankea

Tämä postaus on tarkoitettu kaikille niille, jotka rakastavat leffoja - etenkin kauhuelokuvia!

Elokuvia on tullut viimeaikoina ostettua ja katseltua jonkin verran... Ei kannata ikinä katsella leffapokkareita kaupassa, jotka ovat kiusallisen halpoja! Edelliseltä kauppareissulta taisikin tarttua 5 leffaa mukaan, sillä hyviä elokuvia löytyi hintaan 2,50e/kpl. :D

Nyt on ihan pakko mainostaa paria elokuvaa joita on nyt lähiaikoina katseltu!

Daybreakers

Joojoo, vampyyrileffat sitä ja tätä. Ei, tämä ei todellakaan oo Twilightin tyylinen! Vaikka Twilighteista ja myös Daybreakersista, en ole mikään vampyyrifani. Daybreakers vaan nyt on niin hyvä elokuva!

Elokuvassa kerrotaan tilanteesta maapallolla, jolloin melkein jokainen ihminen on muuttunut vampyyriksi. Normaaleja ihmisiä on enää vain vähän jäljellä, joten niitä metsästetään veren toivossa. Liian moni vampyyreistä on veren - eli ruoan - puutteessa, joten puutostilat aiheuttavat erinäisiä oireita. Lopussa selviää, mitä tapahtuukaan vampyyreille ja ihmisille - selviävätkö ihmiset vai tuhoavatko vampyyrit kaiken maapallolla janoten verta?

Katsokaa traileri niin saatte vähän kuvaa elokuvasta!Daybreakers kestää vain 1h 27min ja on täyttä tavaraa koko ajan, joten se on hyvä myös niille ihmisille jotka eivät meinaa jaksaa keskittyä pitkiin ja tylsistyttäviin elokuviin!

Horsemen (of the Apocalypse)

Horsemenin kaltaista elokuvaa en ole ennen nähnyt, enkä usko, että tulen sellaista näkemäänkään. Juoni on uniikki, ja se hämmästyttää monessa kohdassa, kun tapahtuu yllättäviä juonenkäänteitä. Muutenkin elokuva on hieman outo, mutta kiinnostava. Myös loppu on sellainen, josta voi olla montaa mieltä.

Juonta en viitsi tässä selittää, koska varmasti paljastaisin liikaa. Sen voin kuitenkin sanoa, että elokuva on raaka, mutta piinaavan hyvä. Siinä puhutaan Ilmestyskirjan ratsastajista (kuten elokuvan nimikin antaa olettaa), mutta missä muodossa ne tulevat maapallolle? Se täytyy jokaisen nähdä itse elokuvassa.

Traileri antaa hieman makua elokuvasta: Horsemenista oli tosi vaikea löytää edes hieman parempilaatuinen traileri, joten pitänee tyytyä tuohon lyhyeen pätkään!


Kauheita elokuvahetkiä! ;)

2 kommenttia:

  1. Tykkäsin näistä kummastakin, mutta enempi tuo Daybreakers sopi omalle kohdalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni kiva! Joo mullakin tuo Daybreakers iski enemmän vaikka molemmat toki hyviä leffoja :)

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!