sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Glitteriä, glitteriä ja glitteriä!

Ebaysta tilatut glitterit ovat aiheuttaneet muutamia pommeja huoneessani tippuessaan maahan kansi auki! :D
Siinäkös onkin sitten ollut siivoamista..

Postausta taas... tällä kertaa kynsistä! Ne sitten jaksaakin aina aiheuttaa mulle päänvaivaa, enkä varmasti oo ainoa. Itselläni kynnet eivät ole olleet oikein ikinä kovin hyvässä kunnossa. Ne ovat olleet kovin katkeilevaa sorttia, mrrr! Johtuneekohan se sitten jotenkin vitamiineista.. Kuka tietää.

Lakkaustaitonikaan eivät ole mitään parasta, mutta kyllä tästä vielä parannutaan! Myös marmorointia olen koittanut, mutta omistan liian paksuja lakkoja siihen, putoavat vain palloina astian pohjalle eivätkä levity veteen :D Kovin on haaveita saada ihanat ja pitkät, sekä hyväkuntoiset kynnet, mutta aina sorrun repimään kynsiäni ja sitten laittamaan tekokynnet. On se varmaan kaunis näky kun tekokynnet lentelevät pitkin baarilattiaa kynsistäni, kun liimat ovat niin huonoja, että ne lähtevät päivässä pois :D Tosin mulla on myös se huono tapa, että jos pari tekokynttä irtoaa, revin kaikki muutkin pois. Hups..

Etten nyt ihan hauku kynsiäni lyttyyn, on ollut myös onnistumisiakin. Rakastan glitter- sekä graffitilakkoja, ja niillä onkin tullut pelailtua aika paljon.  Harmikseni en löytänyt yhtäkään hyvää esimerkkiä antavaa kuvaa miljoonista kuvatiedostoistani, olen näköjään osannut piilottaa ne liian hyvin. :(

Tässä kuitenkin yksi kuva ok-kynsistäni, jossa olen yhdistellut mustan kynsilakan lisäksi alempana olevan kuvan alemman rivin 2. ja 3. konehelsingin lakkaa:

En nyt sanoisi, että ovat onnistuneet kynnet, mutta yritystä on ollut!
Tähän lopputulokseen tarvittiin kaksi kerrosta Konehelsingin sinistä
lakkaa sekä yksi kerros siihen päälle glitterlakkaa.


Tässä kuvassa omistamiani kynsilakkoja, joita olen käyttänyt eniten tavallisten yksiväristen lakkojen lisäksi:

IsaDoran graffitilakat ovat olleet suhteellisen edullisia, mutta mielestäni laadukkaita tuotteita!
Konehelsingin lakat ovat todella edullisia ja hyviä :)
Unelmakynteni olisivat sopivan pitkät, hieman kaarevan tai ''neliön'' muotoiset, mutta eivät liian pyöreät tai terävät. Pituus ei olisi liian lyhyt eikä liian pitkä, keskiverto on täydellisin. Unelmalakkaus olisi jotain kiiltävää, glitteriä, muttei liian värikästä eikä liian mautonta. Jotta postaus olisi mahdollisimman epäselvä, laitan lopuksi muutamia kuvia haaveilemistani kynsistä. Ehkä tämä tuo jollekin teistä lukijoista myös lisää inspiraatiota kynsien lakkailuun! :)

Weheartit.com:4 kommenttia:

 1. Tuo Konehelsingin lakka on hyvää, itselläni on sitä juuri nyt kynsissäni. :) Upeita kynsikuvia! Kynsien koristeluun ei kyllästy koskaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Eikä tarvitse montaa kerrosta laittaa niin saa jo hyvän värin :) Koristelu on ihanaa, nyt kun sais vielä aikaseks tilata eBaysta kaikkea ihanaa koristeluun tarvittavaa materiaalia :)

   Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Mulla on sulle pien haaste mun blogissa, käy kattoo! :>

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!