maanantai 18. kesäkuuta 2012

Silmämeikit

Heips taas! Tässä postauksessa ajattelin vähän esitellä tekemiäni silmämeikkejä. Meikkipostauksia tulee varmasti olemaan moooonia, sillä rakastan meikkaamista. Tänään kuitenkin esittelen vain silmämeikkiä, muut meikit saavat jäädä seuraaviin postauksiin.

Käytän paljon halpoja meikkejä, kuten Rimmeliä ja Wet&Wildia, koska en raaski tuhlata liikaa rahaa meikkeihin. Olen miettinyt myös esimerkiksi luomivärien tilaamista eBaysta, koska ne ovat niin halpoja! Kuitenkin myös Lumenea, L'orealia ja Maybellinea löytyy, Diorin meikkipaletti ja huulipuna myös.


Tänään olen aikaansaanut kaksi erilaista meikkiä, joista on kaksi kuvakollaasia:
Ripsiväri Rimmel, Tekoripset Seppälä, Luomivärit La Femme ja Lumene, Eyeliner Wet&Wild
Ripsiväri Rimmel, Tekoripset Seppälä, Luomivärit La Femme, Kajal Lancome, Eyeliner Wet&WildTässä muutama kuva itse meikkauksistani, jotka löysin kuvatiedostoistani :) Toiset on enemmän arkimeikkejä, kun taas toiset bilemeikkejä tai ihan vain kokeiluja. Tarkkaa aikaa en muista kuvista, mutta nämä kaikki on tehny noin vuoden sisällä:

 

Mitäs pidätte?

- Dreamer

18 kommenttia:

 1. Nämä on minusta kaikki kivoja ja huolellisesti tehtyjä, mutta oma suosikki on varmaan tuo toiseksi ylimmäinen. :) Värit on mun makuun ja se on aika tumma, mutta ei liian raskas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Toiseksi ylimmällä meikillä tavoittelin smokey eyesin ja kissamaisten silmien kaltaista meikkiä, mutta ei kuitenkaan liian tummaa tai vahvaa. Kiva että tykkäsit :)

   Poista
 2. Kivan oloinen blogi sulla! :) oot tosi hyvä meikkaa ja mun lemppari oli varmaankin noi toisiks ylimmäiset! jeje :>

  alexandra-alifelessordinary.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. apua sulla on aivan ihanat simmut !! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania! :o Saisko toisiks alimmaisesta jonkillaista ohjetta/tutoriaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvä idea! Voisin vaikka toteuttaakin :)

   Poista
 5. Vautsi! Etenkin tuo punainen <3

  VastaaPoista
 6. sä oot ihan sairaan taitava meikkaamaan, ihan oikeesti! Olisinpa mäki yhtä hyvä mut ku en osaa :/ vaik oon harjotellutki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kyllä se aikanaan siitä luonnistuu paremmin, sillä harjoittelu jatkuu koko elämän ajan melkeinpä. Pikkuhiljaa joku asia onnistuu kerta kerralta paremmin, ei sitä yhdessä yössä kukaan opi meikkaamaan! ;) Itse olen ollut innostunut ja harjoitellut meikkausta varmaan ala-asteen 5. luokalta asti, ja siitä on nyt ainakin 8 vuotta! Ja harjoiteltavaa silti riittää vaikka missä :)

   Poista
 7. Oon nyt jumittanu täällä sun blogissa tooosi kauan. Oot aivan mielötön! En osaa päättää mikä noista on hienoin, koska kaikki on niin huolellisesti ja näyttävästi tehty! Sulla on lahjoja!! Ja niin kauniit silmät etten kestä. Liityin myös lukijaksi ellei haittaa C;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos paaaaaaaljon!! :) Ja tosi kiva että liityit lukijaksi, onhan se aina ilo kuulla jos tykkää tästä blogista :)

   Poista
 8. Moi! Mitä tekoripsiä olet käyttänyt tuossa toka vikassa kuvassa :)

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!