keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kissansilmät - Meikkitutoriaali

Tänään taas mennyt koko päivä meikkaillessa ja bloggaillessa, eipä ainakaan haittaa mua (selkä kiittää). :D Selaillessani kaikenlaisia meikkikuvia netistä, inspiroiduin eräästä meikistä, joten tein siitä teille kaikille kokeiltavaksi tutoriaalin. Toivottavasti pidätte!

Tässä olisi valmis kuva tekemästäni meikistä. Muokkaustaitonikin
yrittivät vähän näyttäytyä tässä kissansilmiä tehdessä Gimpillä..
Vaihe 1:
Aloitetaan siitä tutusta alusta; levitä koko luomelle ja kulmaluun alueelle asti silmän sisänurkasta ulkonurkkaan valkoista luomiväriä. Saa laittaa reilusti, jotta se näkyy sitten myöhemmässäkin meikkivaiheessa :) Käytin Wet&Wildin luomiväriä tässä.
Vaihe 2:

Rajaa (eyelinerinä Wet&Wild) silmäsi kissamaiseen muotoon vetämällä viiva reilusti yli oman silmän ulkonurkan. Laita rajausta myös hieman alaripsien alle, jolloin kissamaisuus korostuu. Ei ole väliä on rajaus paksu vai ohut, sen saa itse päättää.
Vaihe 3:
Hahmottele aluksi ohuesti esimerkiksi ruskealla kajalilla tai luomivärillä viiva, joka ei jää luomen sisälle piiloon, kun pidät silmiä normaalisti auki. Tässä voi mennä aikaa, jotta viivasta tulee kivan näköinen joka kohdasta. Älä tee siis suoraa viivaa, vaan kaareva, joka menee silmän muodon mukaisesti. Näin luomi korostuu kauniisti!
Vaihe 4:
Tee haalean viivan päälle tummempi viiva. Itse käytin tässä _varovaisesti_ Lancomen mustaa kajalia, jonka päälle laitoin hieman ruskeata ja mustaa luomiväriä. Ala häivyttämään tässä vaiheessa myös hieman luomivärejä kuvan mukaisesti. Ole varovainen, ettet sotke valkoista luomiväriä viivan alla!
Vaihe 5:
Lisää haluamiasi tummia luomivärejä, kuten ruskeaa tai harmaata. Häivytä niitä ylöspäin, mutta ei ihan kulmaluulle asti. Itse lisäsin tässä Rimmelin harmaata luomiväriä (Silver Moonlight) ja Wet&Wildin mustaa luomiväriä.


Vaihe 6:
Jotta silmämeikki saisi kaiken huomion, lisää siihen hieman glitteriä. Käyttämäni ccuk :nkultainen glitter on ollut kovassa käytössä ennenkin, ja se toimii myös tässä :) Kuvan glitter-eyelineristä voit nähdä tästä.
Vaihe 7:
Lopuksi lisäät vain ripsivärin (Rimmel) - ja olet valmis! Toki viimeistely on tärkeää, joten halutessasi voit laittaa esimerkiksi lisää glitteriä, tummentaa rajausta/viivoja, lisäillä ja häivyttää luomivärejä.

Itse vielä tummensin ja lisäilin rajausta ylempään viivaan, sekä laitoin reilusti luomiväriä. Tuo eyelinerviiva ylempänä luomessa ehkä vähän häiritsee, mutta annettakoon se anteeksi tällä kertaa:

En oikeastaan tiedä kumpi on parempi, tummempi vai hieman hillitympi silmämeikki. Molemmat ovat ihan kivoja :)

Mistäs te tykkäsitte?

- Dreamer

8 kommenttia:

 1. oon ollu ennenki sun blogissa:)! tosi kiva ulkoasu, ihania silmämeikkejä!:) banneri vois vaan olla samankaltainen muun ulkoasun kanssa, eli joku ruskeasävyinen esimerkiksi:) mut tosi kiva blogi, pitää kattooo jos jäis seurailee:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Kiva kuulla jos jäät seuraileen :) Joo tuo mun banneri vähän on mitä on, uutta pitäis kehitellä! Nyt kun tätä bloggailua vihdoin alkaa ymmärtämään.. :D

   Kiitos kommentistasi!

   Poista
 2. Hurjan hienot! jään seurailemaan! :))

  VastaaPoista
 3. siis aivain ihanat! :)) oon täysin kateellinen tollasten silmien omistajille, ja vieläpä ku osaa meikatakkin noin täydellisesti! upeeta! :)

  VastaaPoista
 4. niin ihanat silmät ! osaisimpa itekki noin hyvin!:)

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!