perjantai 29. kesäkuuta 2012

Ravintola Chopsticks

Kävin tänään ensimmäistä kertaa thaimaalais-kiinalaisessa ravintolassa, ja oli kyllä menemisen arvoinen :) Ylöjärven kauppakeskuksessa Elossa, Tampereen lähettyvillä, sijaitsee tämä kyseinen Chopsticks-niminen ravintola. Aluksi minua hieman epäilytti, koska en ollut koskaan ennen maistanut mitään tällaista. Kauhea nälkä kuitenkin oli, joten uskaltauduimme astua ravintolaan. Siellä saimme menun eteen mitä kummallisimpien aterioiden nimien kanssa, joten valinta oli hieman vaikea. Onneksi aterian nimen alla kerrottiin aina, mitä kyseinen ruoka sisältää.

Alkupalaksi otin lihakevätkääryleitä ja poikaystävä otti mustekalarenkaita. Molemmat tulivat ananaksen, salaatin ja joidenkin kastikkeiden kanssa. Olivat muuten hyviä, nams! Kuvia näistä en tajunnut ottaa ennen kuin olimme syöneet annoksemme loppuun.

Pääruoaksi valitsin chili-valkosipulihärkää kuumalla parilalla, joka todellakin oli kuuma! Annos oikein ritisi parilalla kun se tuotiin, ja pelkäsin että se räiskyisi päälleni :D Onneksi ei kuitenkaan. Poikaystävä otti sen sijaan kumman kuuloisen Numman hoi nuea :n. Jouduimme vaihtamaan annoksia, sillä omani oli niiin tulinen, että vesi meinasi valua silmistä ja kurkku syttyä palamaan! En ole oikein tulisen ystävä :)

Tältä näytti Namman hoi nuea. Riisikulhon lisäksi se sisälsi
häränlihaa, sipulia, herkkusieniä, valkosipulia ja osterikastiketta.

Tältä näytti chili-valkosipulihärkä kuumalla parilalla. Se sisälsi häränlihaa,
pitkäpapua, bambun versoja, paprikaa, chiliä, valkosipulia, purjoa ja sipulia.

Positiivinen kokemus oli, voisin mennä toistekin! Hinnatkaan eivät hirvittäneet ihan kauheasti. Suosittelen kaikkia Ylöjärvellä liikkujia ainakin kerran menemään tähän ravintolaan! :) Harmi kun ei ole muualla tätä.

Pääset tutustumaan paikkaan ja heidän kotisivuilleen tästä.

- Dreamer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti mielipiteesi!