keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pakko saada suklaata!

Jokaiselle meistä yllättää joskus makeanhimo. Suklaata, jäätelöä, irtokarkkeja.. Mitä sanoo itsekuri?


Kävellessäni kaupassa äkkäsin Nutrilett-välipalapatukoiden alennuksen ja oli ihan pakko ostaa. Kerrankos sitä kokeilisi. Ja oli muuten kokeilemisen arvoinen, sillä patukka oli todella hyvää ja vei makeannälän! Hieman kalliimpi tämä on, mutta kyllähän sitä joskus vajaan 2 euroa voi laittaa herkkuun. Patukka oli moninkertaisesti parempi vaihtoehto kuin joku Fazerin suklaapatukka, jos ravintosisältöjä vertaillaan. Nutrilettissa oli 97 kcal, kun taas Fazerin perus suklaapatukassa 213 kcal. Rasvaa taas Nutrilettissa oli 3g/patukka, Fazerissa 13g/patukka. Tämä perustuu varmaan osaksi siihen, että Nutrilettin käyttämä suklaa oli makeutettu makeutusaineella, eikä sokerilla. Makeutusaineena oli onneksi luonnollinen makeuttaja, maltitoli, joten ei tarvinnut huolestua mistään aspartaamista :)

Tältä näytti Nutrilett patukka:

Tuo mössö patukan päällä ei ehkä ole kaikkein herkullisimman näköistä, mutta maistuu oikeasti hyvältä ja marjaisalta. Myös suklaapalat maistuivat ihan tavalliselle suklaalle, ei keinotekoiselle. Halusin tuoda tämän patukan esille postauksessani ihan vain sen takia, että se on kokeilemisen arvoinen! Jos on armoton makeannälkä, mutta ei viitsi ostaa suklaata, tämä on hyvä vaihtoehto. Toki hedelmät ovat vielä parempi vaihtoehto, mutta esimerkiksi itselläni makeannälkä ei lähde appelsiinilla tai omenalla. Ja eikun kokeilemaan! :)

- Dreamer

2 kommenttia:

 1. Oho, suklaanhimo iski. :D Liityin lukijaksesi, blogisi vaikuttaa sisällöltään aika samantapaiselta kuin omani. :) Kuvien laatu on tooosi hyvä ja teksti on selkeää, JES. Ehdottomasti luen lisää. :)

  (Psst, käy katsomassa jos kiinnostaa!)
  http://aamiainen-tiffanylla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Ihanaa, kiva että tykkäät! Iso kiitos :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!