tiistai 26. kesäkuuta 2012

Prometheus 3D

 Ne jotka eivät tiedä, mistä elokuvasta on kyse, katsokaa ensitöiksenne traileri:Kävin tänään poikaystävän kanssa katsomassa Prometheuksen elokuvateatterissa - oli katsomisen arvoinen! Jokin minua siinä silti mietitytti oliko elokuva nyt sitten hyvä vai huono. Se oli ehkä siltä väliltä tai jotain, en oikein osaa päättää. Elokuvassa oli tiettyjä ristiriitoja, esimerkiksi löytäessään joltakin planeetalta alkuihmisiä, he eivät ollenkaan osanneet ihmetellä ihmisten isoa kokoa tai todella edistyksellisiä kypäriä, joita alkuihmiset pitivät päässään. Elokuva oli kuitenkin todella hyvä visuaalinen toteutus, vieläpä 3D :nä oli upea katsella avaruutta ihan kuin itse olisi siellä.Muutamia kuvia elokuvasta:
Kuvat peräisin täältä, josta voi ihailla vielä lisää kuvia jos haluaa.

Elokuvan arvostelu tiivistettynä:

+ Upea visuaalinen toteutus
+ Hyvä ja yllättävä juoni
+ Hyvät näyttelijät, etenkin robottia näyttelevä
+ Mielenkiintoinen loppu, jatkoa vielä tulossa?

- Liian vähän efektejä, ei pelästynyt 3D-laseilla katsoessa esimerkiksi lenteleviä kiviä yms
- Ristiriitoja
- Liian paljon uskontoihin liittyvää asiaa

Huom! Nämä ovat vain minun mielipiteitäni, jotkut elokuvan katsoneista voivat olla täysin eri mieltä. Suosittelen kuitenkin kaikkia todellakin katsomaan tämän elokuvan, on se niin hienosti tehty :)

Mitä piditte elokuvasta?

- Dreamer

2 kommenttia:

 1. Pitäis käydä kattomassa toi leffa, ainakin mainosten perusteella vaikuttaa tosi mielenkiintoselta! Mut miten siinä oli liikaa uskontoihin liittyviä asioita? Tai siis, jos nimi on Prometheus, niin kai se jo kertoo et uskonnot on tärkeä aihe? :) sulla on muuten aivan ihania meikkitutoja, osaat meikata älyttömän hyvin!

  http://chiquine.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä! En viitsi kertoa esimerkkejä elokuvasta, koska spoilaisin muuten jos meinaat mennä katsomaan :D Jotenkin siinä vaan hehkutettiin liikaa kristinuskoa tyylillä ''käy miten käy niin silti pitää uskoa''. En siis ole mitenkään vastaan tai mitään, sattui vain jäämään mieleen tuo asia jostain syystä :) Mutta siis kaiken kaikkiaan aivan mahtava elokuva, todellakin suosittelen!

   Ja kiitos paljon :)

   Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!