maanantai 25. kesäkuuta 2012

Mitä kuului juhannukseen?

Oli mahtavaa viettää juhannusta kerrankin auringonpaisteessa! Perjantaina olikin yllättävän kuuma, vaikka olimme jo kavereiden kanssa manailleet vesisadetta. Yleensä juhannusta on päässyt viettämään ''ihanassa'' vesisateessa tai kylmässä säässä, mutta ei tänä vuonna - onneksi. :)

Julkaisukelpoisia juhannuskuvia ei hirveästi ollut, mutta nämä ovat ehkä parhaat kuvat koko juhannukselta! Ihana ilta-aurinko sekä ystäviä pelleilemässä järvessä.. :D

Juhannukseni ei mennyt perinteisellä tavalla; emme mökkeilleet, saunoneet tai grillanneet. Siihen mahtui kuitenkin paljon muuta kivaa!
- Perjantaita vietimme kavereiden kanssa meillä kotona tikkaa heitellen, sulkapalloa pelaillen, musiikkia kuunnellen, syöden, juoden ja hauskaa pitäen. Juhannusruokana ei ollut tällä kertaa makkara, vaan kinkku-makaronisalaatti, tonnikala-katkarapupiirakka, uunissa paistetut tomaatit, hedelmäsalaatti sekä pikkusuolainen ja -makea. Nam!
- Lauantaina liian valvomisen ja huonosti nukutun yön jälkeen menin vielä muutaman kaverin kanssa yhdelle ystävistäni, jossa juominen ja hauskanpito jatkui.
- Sunnuntai kului ihan rennosti ottaen ja ehkä hieman krapulaa potien. Oli ihana vihdoin vain rentoutua ja löhötä rankan viikonlopun jälkeen!

Yleisesti ottaen juhannukseni oli ehkä paras tähänastisista. Oli niiiiin kivaa, kun sai viettää aikaa ystävien kanssa oikein kunnolla :)

Miten teillä meni juhannus?

- Dreamer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro rohkeasti mielipiteesi!