keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Smokey eyes - Meikkitutoriaali

Tänään tylsyyksissäni taas innostuin meikkailemaan ja tekemään tutoriaalinkin :3 Mielestäni tämä meikki sopii erityisesti tummahiuksisille, sillä meikki on vahva ja tumma. Toki poikkeuksiakin löytyy, kuka vain voi kokeilla meikkiä ja todeta sen itsellensä sopivaksi :) Smokey eyesien kanssa kannattaa kuitenkin valita sopivat räväkät vaatteet ja hyvin laitetut pöyhkeät hiukset, sillä muuten huomio menee liikaa tummiin silmiin.

 Kuten kaikki varmasti tietävät, smokey eyesit voi tehdä lukemattomilla tavoilla. Niistä voi tehdä esimerkiksi todella tummat ja vahvat tai hieman vaaleammat ja häivytetyt. Sävyjä on myös monia; mustan lisäksi niissä voi näkyä valkoisen, harmaan, ruskean tai vaikkapa vihreän sävyjä.

Itse esittelen tässä tutoriaalissa aika vahvaa ja tummaa meikkiä, jossa esille tulevat mustan lisäksi kylmät sävyt valkoisesta ja harmaasta.


Itse käytin näitä tuotteita smoke eyesien tekemiseen:

Kuvat Googlesta

Tekoripset - Seppälä
Ripsiväri - Rimmel
Luomiväritrio - Wet&Wild
Eyeliner - Wet&Wild
Musta kajal - Lancome


1. Vaihe:
Laita valkoista luomiväriä silmän sisänurkkaan sekä laajalle alueelle yläluomesta kulmaluuhun asti.2. Vaihe:
Laita kylmän sävyistä harmaata keskiosaan silmäluomea sekä hieman yläluomelle, jätä tilaa mustalle luomivärille ripsien läheisyyteen.
3. Vaihe:
Levitä mustaa luomiväriä silmäluomelle sisänurkasta ulkonurkkaan ja aivan ripsien juurelle asti sen verran, että meikki tulee niin tummaksi kuin haluat. Sen jälkeen häivytä harmaan ja valkoisen sekä harmaan ja mustan rajat, jotta luomiväri näyttää ''savuiselta''.
4. Vaihe:
Levitä mustaa kajalia alaripsien alapuolelle paksusti, jonka jälkeen häivytä sitä sormenpäällä, jotta jälki ei olisi niin tarkka ja viivamainen. Kuten kuvassa näkyy, jos haluat, voit laittaa myös valkoista kajalia aivan ripsien ja silmämunan väliin, sillä se isontaa silmiä. Ole varovainen!
5. Vaihe:
Vedä paksu viiva eyelinerillä ja anna kuivua. Voit tehdä rajauksen joko kissamaiseksi tai vetää rajaus vain silmän ulkonurkkaan asti, niin että luomiväri ja eyeliner loppuvat samaan kohtaan. Jos haluat tummentaa ja ''sotkuistaa'' rajausta pehmeämmäksi, eyelinerin kuivuttua voit lisätä siihen päälle hieman mustaa kajalia sekä mustaa luomiväriä.


6. Vaihe:
 Lopuksi laita ripsiväri ja mahdollisesti tekoripset. Nyt sinulla on smokey eyesit! :)
Mitä piditte? :)

- Dreamer

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana meikki! Kiva kun käytät halvempia meikkejä näissä, kun on liikaa niitä, jotka käyttävät tutoissa ja sun muissa jutuissaan mm. Diorin ja Lancomen kalliita meikkejä :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo itsellä on paljon halpoja meikkejä, ja suurin osa niistä on todettu todella hyviksi! Mulla on esimerkiksi yksi Diorin meikkisetti, missä on mm. luomivärejä, ja kun vertasin niitä yhteen LaFemmen meikkipalettiin, mikä on ostettu Tokmannilta, totesin ne aivan yhtä hyviksi. Ei se merkki tai kalleus aina ole tärkeintä :) Toki jotkut todella halvat meikit on aivan sekundatavaraa, mutta suurin osa käyttämistäni on oikeasti hyviä!

   Poista
 2. Ei vitsi, osaisinpa itekki meikata noin kauniisti ! Pitää vissiin ruveta harjottelemaan tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harjoittele ihmeessä, smokey eyes käy tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, aina tyylikäs!

   Poista
 3. Oi, oot tosi hyvä meikkaamaan! :)

  VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!