sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Lahjat & Ostokset

Jotta blogi jatkuis hyvin huonosta alusta välittämättä, on aika tehdä päivityksiä! Illalla väsäsin vielä uuden ulkoasun blogiin, ja tällä kertaa olisi vuorossa postaus, jossa esittelen esineitä, jotka on joko itse ostettu tai lahjaksi saatu :) Onneksi kerkesin vielä kuvaamaan tavarat ennen kuin alkoi sataa!

Harmikseni en ole löytänyt hirveästi kivoja vaatteita kaupoista, mutta kaikkea pientä senkin edestä :) Olen kuvannut myös ylioppilaslahjaksi saadut kivoimmat lahjat, jotka varmasti tulevat tarpeeseen!

Varoitus, kuvaryöppy alkakoon:

Ylioppilaslahja - Tää on aivan ihana ja suloinen! Varmasti pääsee baarikäyttöön ;)
Ylioppilaslahja - 3 vuoden oppikirjojen lukemisen jälkeen jaksaa silti keskittyä tähän romaaniin!
Oma ostos - Oli aivan pakko ostaa tällainen pieni puteli Guessin huumaavaa tuoksua, tykkään tykkään!
Poikaystävän äiti antoi samaa tuoksua olevan rasvan minulle, sillä ei itse pysty tätä käyttämään. Nyt on valinnanvaraa haluaako käyttää rasvaa tai hajuvettä :)
Oma ostos - Oli pakko ostaa Playboyn hajuvesi koska se maksoi vain 5e! Ihana tuoksu mutta saa suihkia vähän väliä, sillä tuntuu että haju katoaa nopeasti. No mitä halvalta tuoksulta voi odottaakaan!
Poikaystävä halusi välttämättä ostaa nää mulle kun pähkäilin viitsinkö itse ostaa. Ihanat ovat, peräisin Gina Tricotista.
Ylioppilaslahja - Ihanan ystäväni ostamat super kauniit korvakorut ja kaulakoru! Varmasti tulen käyttämään :)

Oma ostos - H&M :n alennusmyynnistä löydetyt ihan kivat korvikset.
Oma ostos - Seppälästä löydetyt ihanat lintukorvikset. Toisessa korvassa riippuu yksi lintu - toisessa taas kaksi! Tykkäsin korvisten epäsymmetrisyydestä.
Ylioppilaslahja - Oon ihan rakastunut näihin Iittalan Essence-sarjaa oleviin valkoviinilaseihin. Täydelliset, näitä pitää hankkia lisää! ;)
Ylioppilaslahja - Ihanat ja isot Iittalan Kartiolasit. Näitä hiekanvärisiä on mulla nyt 6 kpl ja sinisen värisiä 4 kpl. Hihi en malta oottaa, että pääsen käyttämään näitä omassa kodissa!
Oma ostos - Paras ostokseni ikuisuuksiin! Kuolattavan upeet kiilakorkokengät on nyt mun, suoraan Spirit Storesta! Hinta oli kuumottavat 59e, mutta mun vaan oli pakko ostaa ne. Nyt harjotellaan sit kävelemistä..
Korkoa 13cm ja platoo 3cm, auts!




Mitäs tykkäsitte ostoksista ja lahjoista?
Sateisia terveisiä :)
- Dreamer

8 kommenttia:

  1. Mukavan oloinen blogi sulla, liityin lukijaksi. Aivan mahtavat noi kengät! Toivottavasti hintansa arvoiset :)

    Käy kurkkaamassa, jos jaksat: http://colourful-wind.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Heh, saitkin kunnian olla tämän blogin ensimmäinen lukija :D Noi kengät on kyllä upeat! Saa kyllä olla aika varovainen ettei katkaise nilkkojaan..

      Käyn toki kurkkaamassa blogisi! :)

      Poista
  2. ihania kuvia + kivan olonen blogi (:

    VastaaPoista
  3. Hei vitsi! Pakko sanoo, et aivan loisto idea ottaa noita tommosia perus "ostoslahjatmsesine" kuvia nurmikolla! Oi voi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aattelin et se ois vähä erilaisempaa! :) Kuitenkin oli pakko ottaa muutama kuva ihan valkosellakin taustalla otettuja, sillä koko postauksesta meinas tulla pelkkää nurmikkoo :D

      Poista
  4. Voi vitsit et tykkään noista sun kiilakorkkareista! Ne on tosi kivan väriset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo ne onkin tosi kivan väriset, kerrankin repäsin kun ostin jotain muunkin värisiä kenkiä kuin mustia :)

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!